Descriere

Zilele de vară sunt mai frumoase atunci când ai alături prieteni dragi. Fiecare moment petrecut împreună este un prilej de a sărbători. Rezerva Contelui Fetească Albă  este ideal pentru a trăi la intensitate maximă. Bucură-te de un gust proaspăt și crocant, de agrișe și caise pârguite. Până și aroma florală și de citrice îți va completa starea de bine și te va încărca pozitiv. Emană energie prin toți porii și alege un vin special ce poate fi servit ca aperitiv sau alături de preparate din pui, pește sau salate.

Petrecerile au început în forță, iar tu te pregătești să le luminezi cu prezența ta fermecătoare. Alege un vin ușor, revigorant, dar echilibrat care să te încarce cu energie. Rezerva Contelui Fetească Albă  are un gust crocant, vioi de agrișe și caise pârguite, dar cu un final lung, încântător. Permite-ți momente de relaxare până la răsărit și cucerește pe toată lumea cu personalitatea ta.

Are miros proaspăt, arome florale, citrice, flori de prun iar gustul este crocant, vioi, gust de agrișe și caise pârguite, ușor de băut cu final mediu revigorant, echilibrat, proaspăt

Serve Rezerva Contelui Feteasca Alba 0.75L

39,30 RON (Reducere 16%)
32,75 RON
Pretul include TVA 19%; .
Disponibil in stoc
Treapta de Calitate: IG
Tip: Sec
Culoare: Alb
Soi: Fetească Albă
Tara de Origine: Romania
Regiune: Dealurile Munteniei
Temperatura optima de consum: 10-12⁰C
Tarie Alcoolica: 12.8%
Cantitate: 0.75L
  • ×