Descriere

În liniștea naturii, acolo unde păsările ciripesc în voie, iar pădurea freamătă la fiecare adiere de vânt, îți vei găsi liniștea. Trage aerul tare în piept și ascultă povestea codrului. Frunză cu frunză își dezvăluie misterele. Toarnă-ți un pahar de Rezerva Contelui Roșu  și inspiră frumusețea sălbatică din fața ochilor tăi. Mirosul te cucerește prin combinarea fructelor roșii, mure, vișine coapte, stafide și vanilie. Însă noblețea acestui vin și caracterul special sunt oferite de gustul cu final lung, persistent, dar catifelat. Servește-l alături de carne de vită, oaie, carne de porc la grătar sau brânzeturi maturate și vei fi cu adevărat plăcut surprins.

Așază-te mai confortabil și lasă-te pe spate. Ia o înghițitură din acest vin special și gustul catifelat, persistent și cu final lung te va revigora. Privește natura din jurul tău și conectează-te cu ea. Soarele se pierde încet peste ramurile brazilor și se ascunde după creste.

Pentru a-l înțelege cu adevărat, alege să savurezi acest vin alături de carne de vită, oaie, carne de porc la grătar sau brânzeturi maturate și atunci combinația de soiuri ce compun această băutură va dezvălui o nouă identitate: Merlot, Fetească Neagră și Cabernet Sauvignon

Serve Rezerva Contelui Rosu 0.75L

39,30 RON (Reducere 16%)
32,75 RON
Pretul include TVA 19%; .
Disponibil in stoc
Treapta de Calitate: IG
Tip: Sec
Culoare: Rose
Soi: Cabernet Sauvignon / Fetească Neagră
Tara de Origine: Romania
Regiune: Colinele Dobrogei
Temperatura optima de consum: 16-18⁰C
Tarie Alcoolica: 14%
Cantitate: 0.75L
  • ×