Descriere

Ca să înțelegi povestea unui vin, mai întâi trebuie să îl asculți. Împrietenește-te cu el, încetul cu încetul deveniți confidenți, și pe urmă vei cunoaște toate secretele lui și motivul pentru care este atât de special. Terra Romana Fetească Albă este precum un cufăr al misterelor. Complexitatea este dată de aromele fine florale de lămâi și prun, evidențiate de note de vanilie. Însă finețea sa deosebită este dovedită prin gustul proaspăt de prune de vară, piersici albe și miere. Dă-ți întâlnire cu un grup vesel de arome și gusturi.

E atâta noutate în tot ceea ce ne înconjoară încât cu greu mai ținem pasul. Toate par a se dezvolta rapid, peste noapte dacă e cazul. Fiecare are o variantă mai bună, mai frumoasă, mai atrăgătoare. Informația e la îndemâna oricui și secrete sunt expuse fără resentimente.

Și totuși, au rămas două mistere cu un caracter aparte ce nu se vor schimba prea curând: eternul mister feminin și un pahar de Terra Romana Fetească Albă. Pe primul îl vom lăsa să dăinuiască în continuare pentru simplul fapt că femeile trebuie iubite, nu înțelese. Însă vinul... acest elixir al vieții trebuie asimilat cu fiecare celulă din corp pentru a-i desluși cu adevărat farmecul. Doar atunci vei afla cum a reușit să capteze atenția tuturor.

Serve Terra Romana Feteasca Alba 0.75L

54,60 RON (Reducere 16%)
45,50 RON
TVA inclus; Obtiuni Livrare Produse : Curier FedEx Romania, Livrare in 1-2 zile / Curier FedEx Europa, Livrare in 6-10 zile / Ridicare din magazin
Disponibil in stoc
Comenzi telefonice - 0754566093 07431235460754566093 0743123546
Treapta de Calitate: DOC
Tip: Sec
Culoare: Alb
Soi: Fetească Albă
Tara de Origine: Romania
Regiune: Dealu Mare
Temperatura optima de consum: 10-12⁰C
Concentratie Alcoolica: 13%
Cantitate: 0.75L