Descriere

Când ai spus ultima dată „Te iubesc”? Și când ai simțit ultima oară adierea blândă a începutului de toamnă? Fiecare zi e o celebrare a iubirii și a timpului. Închide emoția trecerii într-un pahar de vin Terra Romana Milenium Roșu. Dă glas sentimentelor tale și lasă-le intensitatea să se prindă în dansul aromelor de fructe negre bine coapte, vișine, mure, ciocolată neagră, piper, scorțișoară și vanilie. Mângâie-ți sufletul cu mirosul de stafide, cafea, prune și condimente. Acest vin roșu deosebit va fi cea mai frumoasă declarație de dragoste pe care o poți face vieții.

Lasă-te purtat de gustul persistent, cu final lung, de fructe bine coapte precum vișine sau mure, ciocolată neagră, piper, scorțișoară și vanilie. Acestea vor evidenția echilibrul dintre cele trei soiuri care conturează personalitatea acestui vin special: Merlot, Cabernet Sauvignon și Fetească Neagră. Fiecare moment pe care îl trăim este o celebrare a întregii noastre trăiri și trebuie păstrat în suflet ca un giuvaer al încoronării. La final să poți spune din toată inima: Am reușit! Tot așa, eleganța, aciditatea și consistența compun un vin-bijuterie, care depășește anii anteriori. Mirosul fructat completat de izul hipnotizant de cafea și condimente îți va stârni imaginația și setea de cunoaștere.

Serve Terra Romana Milenium Rosu 0,75L

60,60 RON (Reducere 16%)
50,50 RON
TVA inclus; Obtiuni Livrare Produse : Curier FedEx Romania, Livrare in 1-2 zile / Curier FedEx Europa, Livrare in 6-10 zile / Ridicare din magazin
Disponibil in stoc
Comenzi telefonice - 0754566093 07431235460754566093 0743123546
Treapta de Calitate: DOC-CMD
Tip: Sec
Culoare: Rosu
Soi: Merlot / Cabernet Sauvignon / Fetească Neagră
Tara de Origine: Romania
Regiune: Dealu Mare
Temperatura optima de consum: 15-17°C
Concentratie Alcoolica: 13%
Cantitate: 0.75L