Descriere

Felul în care alegi să trăiești te definește și îți conturează drumul prin viață. Dacă vreodată te simți rătăcit sau simți că trebuia să mergi la stânga, iar tu ai făcut dreapta, amintește-ți de acel aspect care te-a făcut să mergi mai departe. Gândește-te cum fiecare zi este provocarea ta de a da ce-i mai bun și de a-ți demonstra ambiția de a continua. Vinul Cavalerului Riesling este un elixir al tinereții, al experimentelor vârstei. Gustul proaspăt, crocant, mineral de miere și pară proaspătă îl transformă într-un vin de „cursă lungă”. Mirosul fin de pere de vară și flori albe îți va da puterea de a încerca lucruri noi.

Acest vin se remarcă prin personalitatea puternică pe care o dovedește prin gustul proaspăt și crocant, cu atac acid, mineral dar echilibrat de miere și pară proaspătă, ceea ce îl include în rândul băuturilor „de cursă lungă”. De la prima înghițitură vei simți o explozie de vitalitate care te motiva să încerci experiențe noi.

Mirosul de asemenea te va cuceri. Ușor mineral, cu note de pară de vară și flori albe, te va revigora de la prima întâlnire. Și te va surprinde din ce în ce mai mult odată cu trecerea timpului. Te simți puternic, te simți invincibil. Încrederea în tine se scurge prin fiecare venă și ești mai avid de cunoaștere ca niciodată.

Serve Vinul Cavalerului Riesling 0.75L

34,80 RON (Reducere 16%)
29,00 RON
TVA inclus; Obtiuni Livrare Produse : Curier FedEx Romania, Livrare in 1-2 zile / Curier FedEx Europa, Livrare in 6-10 zile / Ridicare din magazin / Localitatile indepartate de orase pot avea km exteriori.
Disponibil in stoc
Comenzi telefonice - 0754566093 07431235460754566093 0743123546
Treapta de Calitate: IG
Tip: Sec
Culoare: Alb
Soi: Riesling
Tara de Origine: Romania
Regiune: Dealurile Munteniei
Temperatura optima de consum: 12-13⁰C
Concentratie Alcoolica: 12.8%
Cantitate: 0.75L