Descriere

Îți amintești locul unde te simți în siguranță? Îți amintești cum alergam desculți pe iarba proaspăt sărutată de rouă? Atunci când vrei să te întorci și nu știi unde te poartă pașii, lasă-te ghidat de bătăile inimii. Alege un pahar de Vinul Cavalerului Sauvignon Blanc și pășește cu încredere pe drumul cunoscut de sufletul tău. Gustul proaspăt și elegant, dar echilibrat de fructe exotice precum grapefruit și pomelo induce o aciditate plăcută. Mirosul fin de citrice, grapefruit, floare de soc și kiwi te conduce cu gândul la vitalitatea lucrurilor simple și energia zilelor de libertate. Servește-l alături de salate de vară, pește, fructe de mare, pui, brânzeturi proaspete, telemea de capră sau cheddar.

Ia o înghițitură din Vinul Cavalerului Roze și mirosul său exotic completat de căpșune, flori de viță și flori albe îți va reaminti de voi. Prietenia voastră va trece testul timpului și al distanței, iar revederea se va apropia cu rapiditate. Gustul elegant și răcoritor îți va ține companie sub aceeași umbrelă care poartă pecetea relației voastre.

Aroma sa distinctă se simte cel mai mult atunci când este savurat ca aperitiv sau alături de preparate ușoare din carne albă, pește, brânzeturi și pizza. Fiecare pahar trebuie servit la o temperatură de 12°C – 13°C. Păstrează în suflet prietenia unică pe care o aveți. Momentul revederii se apropie, iar emoția își face simțită prezența din ce în ce mai mult.  

Serve Vinul Cavalerului Rose 0.75L

34,80 RON (Reducere 16%)
29,00 RON
Pretul include TVA 19%; Livrare in 3-5 zile.
Disponibil in stoc
Comenzi telefonice - 0754566093 07431235460754566093 0743123546
Treapta de Calitate: VIN VARIETAL
Tip: Sec
Culoare: Rose
Soi: Cabernet Sauvignon
Tara de Origine: Romania
Temperatura optima de consum: 12-13⁰C
Concentratie Alcoolica: 13%
Cantitate: 0.75L