16%

Silvania Blanc De Blancs Brut 0.75L

Silvania
109,00 RON (TVA inclus) 130,00 RON
Optiuni Livrare Produse : Curier FedEx România 1-2 zile / Curier FedEx Europa 6-10 zile / Ridicare din magazin / Localitățile îndepărtate de orașe pot avea km exteriori.
Silvania
Disponibil in stoc

Descriere

Se înscrie în categoria spumantelor gastronomice, susţinând ospitalitatea restaurantelor ca un aperitiv elegant, de clasă. Spumant clasic cu o fineţe perlantă, proaspăt prin abordare, provine dintr-un soi de strugure alb franţuzesc dedicat acestui tip de produs. Astfel, se încadrează atât în moda europeană cât și în trendul premium al categoriei prin gustul aparte și prin culorile cu tente franţuzești. 

Temperatura recomandată de servire: 6-8°C 

Calitatea vinurilor spumante “Silvania”, o reprezintă metoda tradițională Champenoise prin care acestea sunt obținute. Spre deosebire de alte vinuri fabricate prin fermentare forțată, vinurile din hrubele cramei Silvania sunt maturate lent pe durata a trei ani, fără a fi nevoie de adaos de dioxid de carbon.

„Atunci când natura te binecuvântează cu o comoară, trebuie să o împarți cu întreaga lume.“

Când solul și pădurile împrejurimilor tale poartă de sute de ani istoria dacilor și cetății Dacidava, atunci știi că locul pe care ai ales să crești îți va oferi tot ce are mai bun. Situată în marea regiune a Dealurilor Silvaniei, Măgura Șimleului adăpostește crama Podgoriei Silvania. Galeriile acestei crame unicate sunt aflate la 60 de metri sub stâncă și se întind de-a lungul a 3,5 kilometri, găzduind recolta uneia dintre cele mai nordice podgorii ale României.

Detalii

Categorii
Greutate
1.4
Brand
Treapta de Calitate
DOC-CMD
Tip
Brut, Spumant
Culoare
Alb
Soi
Chardonnay
Tara de Origine
Romania
Regiune
Crisana
Temperatura optima de consum
6-8°C
Concentratie Alcoolica
12.5%
Cantitate
0.75L
Bax
6 Sticle
Taguri

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review