15%

Silvania Spumant Premium Rose Brut 0.75L

Silvania
49,98 RON (TVA inclus) 59,00 RON
Optiuni Livrare Produse : Curier FedEx România 1-2 zile / Curier FedEx Europa 6-10 zile / Ridicare din magazin / Localitățile îndepărtate de orașe pot avea km exteriori.
Silvania
Disponibil in stoc

Descriere

Spumantul Rose Brut este versatil prin categorie, exclusivist prin strugurii dintr-o singură vie care îi definește identitatea și personalitatea. Dincolo de caracterul festiv, are atuuri motivante de încadrare într-o gastronomie pretențioasă a unui chef de clasă, asigurând diversitatea asocierii de la supe creme mediu condimentate, la feluri de bază cu textură fină, fiind elevate prin perle aromele și savoarea, pe care altfel nu le-am putea descoperi. Nu e de neglijat nici varianta de a deschide un mic dejun refrisant și răcoritor pentru o zi de succes.

„Atunci când natura te binecuvântează cu o comoară, trebuie să o împarți cu întreaga lume.“

Când solul și pădurile împrejurimilor tale poartă de sute de ani istoria dacilor și cetății Dacidava, atunci știi că locul pe care ai ales să crești îți va oferi tot ce are mai bun. Situată în marea regiune a Dealurilor Silvaniei, Măgura Șimleului adăpostește crama Podgoriei Silvania. Galeriile acestei crame unicate sunt aflate la 60 de metri sub stâncă și se întind de-a lungul a 3,5 kilometri, găzduind recolta uneia dintre cele mai nordice podgorii ale României.

Detalii

Categorii
Greutate
1.4
Brand
Treapta de Calitate
DOC-CMD
Tip
Brut, Spumant
Culoare
Rose
Tara de Origine
Romania
Regiune
Crisana
Temperatura optima de consum
6-8°C
Concentratie Alcoolica
12%
Cantitate
0.75L
Bax
6 Sticle
Taguri

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review