Descriere

Tip:Apa Minerala

Vol:2l

Ambalaj:Pet

Ambalaj:6 sticle/bax

Un strop de viață
Are o mineralizație echilibrată, dar scăzută, fiind singura apă oligominerală dintre apele minerale naturale carbogazoase.
Izvorând din inima munților Călimani – munți de natură vulcanică, apa minerală naturală carbogazificată Stânceni este una dintre puținele ape oligominerale natural cabogazoase, oferind o hidratare optimă și susținând buna funcționare a organismului.
Apa minerală naturală Stânceni este îmbuteliată într-o fabrică modernă, investiție greenfield realizată de Romaqua Group în anul 2006.
Izvoarele Stânceni sunt situate în partea centrală a României, în Carpații Orientali, zona protejată Parcul Național Călimani.
Cu un conținut redus de săruri minerale, apa minerală naturală Stânceni are un caracter hipotonic, fiind rapid absorbită de celulele corpului uman și fiind filtrată cu ușurință de sistemul renal. Ca urmare a proprietăților sale diuretice, apa oligominerală carbogazoasă Stânceni contribuie la detoxifierea organismului și accelerarea funcțiilor metabolice, fiind o soluție de hidratare optimă atât pentru activități sportive cât și pentru consumul zilnic.


Stanceni Apa Minerala Carbogazoasa 2l

2,51 RON
Pret pachet (6 buc): 15,06 RON
Pretul include taxa TVA * de 9%; Livrare in 1-2 zile
x 6
Disponibil in stoc
Acest produs este disponibil spre vanzare doar in pachete de 6 bucati.