NOU

The Macallan M Black, 2022 Release 0.75L

The Macallan
45.254,39 RON (TVA inclus)
Optiuni Livrare Produse : Curier FedEx România 1-2 zile lucratoare / Curier FedEx Europa 6-10 zile / Ridicare din magazin.
The Macallan
Disponibil in stoc

Descriere

Poate fi subtil afumat și tulburător, dar whisky-ul posedă scânteia și reproducerea unui adevărat Macallan. În onoarea sa, noua sa casă este realizată manual din cristal negru Lalique.

Macallan M Black este cu totul unic. Prețios, single malt infuzat cu turbă, finețea Lalique și creativitatea laterală se îmbină perfect. Această lansare remarcabilă este cu adevărat una de prețuit.

Butoaiele rare, cu capete negre, care conțin whisky turbat, au fost selectate cu meticulozitate pentru a crea această expresie unică. Spiritul infuzat de fum maturat în aceste butoaie de stejar asezonate cu sherry a adunat distincție și profunzime de-a lungul deceniilor.

Echipa noastră Whisky Mastery a folosit această notă de turbă rară pentru a crea un whisky extraordinar, continuând să depășească limitele creativității și ale măiestriei. O istorie afectuoasă a unui whisky, este o cronică expresivă a meșteșugurilor trecute ale generațiilor care l-au făcut. Cei norocoși să-l întâlnească nu vor uita niciodată întâlnirea lor.

Detalii

Categorii
Greutate
1.3 kg
Brand
Tip
Single Malt Whisky
Culoare
Auriu
Tara de Origine
Scotia
Regiune
Speyside
Concentratie Alcoolica
45%
Cantitate
0.7L
Taguri

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review