Descriere

Tuica Scorilo C1 Din Para cu Para in Interior este un distilat premium quality din pere Williams cu pară în interior

Cu FOIŢĂ de AUR de 23 carate

Concentrație alcoolică 43%vol
Capacitate sticlă 700ml, din care 600ml distilat
Ambalaj – cutie din carton premium si pungă cadou inscripționate
Produs certificat, 100% natural

Sub brand-ul Tuica Scorilo producem un distilat Premium Quality 100% din pere Williams, garantat prin certificat de calitate, eliberat pe baza unor buletine de analize efectuate in laboratoare performante, acreditate intern si international. Tuica Scorilo produce un distilat fin, cu aroma naturala a fructului din care provine, un produs Premium Quality atat prin continut, cat si prin forma. Parfumul marcant si gustul puternic aromat din para Williams sunt principalele caracteristici ale acestui distilat, fermecandu-l pe cel ce o incearca pentru prima oara. Tuica Scorilo se obtine din fructe atent selectionate, sortate, spalate, fara samburi, zdrobite. Urmeaza apoi fermentarea si distilarea controlate, asistate de calculator, folosind tehnologii de ultima generatie. Folosirea acestor tehnologii garanteaza separarea in totalitate a alcoolului etilic de cel metilic, precum si pastrarea integrala a aromei fructului din care s-a facut distilarea. Obtinem un distilat alb sau colorat prin imbaricare (procesul de depozitare si pastrare in butoaie de lemn, de diferite esente – stejar, dud, salcam sau molid). Fructul din interiorul sticlei, cel care indica materia prima din care s-a facut distilatul, este si el ales cu mare grija si conservat dupa o reteta bine controlata, astfel incat sa nu modifice calitativ continutul distilatului . Tuica Scorilo se vinde intr-un ambalaj deosebit, compus din cutie de carton si punga cadou inscriptionate.

Foite de AUR COMESTIBILE, 23 carate

Sub forma de foite sau praf, se pot folosi in produse alimentare, dulciuri sau bauturi, ca element decorativ. Asadar, este comestibil. Aurul potabil era folosit ca bautura purificatoare.

Aurul a fost utilizat in medicina de mii de ani, utilizarea lui in acest domeniu purtand numele de crisoterapie, denumirea venind de la cuvantul grecesc chrysos, care inseamna aur.

Aurul ajuta la mentinerea si tratarea afectiunilor asociate sistemului circulator. Ajuta la hipertensiune, previne accidentele vasculare, varice, hemoroizi, aritmii, si altele. De asemenea, aurul curata organismul de impuritati, fiind un puternic antioxidant (impiedica actiunea de oxidare). Aurul intareste sistemul imunitar, ferind organismul de infectii si boli.

Totodata, aurul ajuta la refacerea celulelor nervoase la persoanele care au trecut de varsta tineretii. Astfel, previne scleroza cerebrala sau dementa, pierderea memoriei, senilitatea sau celebra boala Alzheimer. Utilizarea aurului in medicina este in continua dezvoltare, mereu descoperindu-se noi intrebuintari ale acestui metal pretios.

Caracteristicile produsului:

• Foite de aur comestibile (23ct) - taiate aleatoriu in bucati de 2-4 mm

• Gustos si inodor

• Perfect pentru servirea si decorarea cocktailurilor, deserturilor sau prajiturilor

• Vegetarian, Kosher-Friendly si potrivita pentru toate celelalte grupuri religioase

• Stocat intr-un loc racoros si uscat, foita de aur va avea un termen de valabilitate de aproximativ 10 ani

Tuica Scorilo C1 Din Para cu Para in Interior si Foita de Aur de 23 Carate 0.7L

379,99 RON
Pretul include TVA 19%; .
Disponibil in stoc
  • ×