Descriere

Tuica Scorilo C1 Din Para cu Para in Interior este un distilat premium quality din pere Williams cu pară în interior

Concentrație alcoolică 43%vol
Capacitate sticlă 700ml, din care 600ml distilat
Ambalaj – cutie din carton premium si pungă cadou inscripționate
Produs certificat, 100% natural

Sub brand-ul Tuica Scorilo producem un distilat Premium Quality 100% din pere Williams, garantat prin certificat de calitate, eliberat pe baza unor buletine de analize efectuate in laboratoare performante, acreditate intern si international.

Tuica Scorilo produce un distilat fin, cu aroma naturala a fructului din care provine, un produs Premium Quality atat prin continut, cat si prin forma. Parfumul marcant si gustul puternic aromat din para Williams sunt principalele caracteristici ale acestui distilat, fermecandu-l pe cel ce o incearca pentru prima oara.

Tuica Scorilo se obtine din fructe atent selectionate, sortate, spalate, fara samburi, zdrobite. Urmeaza apoi fermentarea si distilarea controlate, asistate de calculator, folosind tehnologii de ultima generatie. Folosirea acestor tehnologii garanteaza separarea in totalitate a alcoolului etilic de cel metilic, precum si pastrarea integrala a aromei fructului din care s-a facut distilarea. Obtinem un distilat alb sau colorat prin imbaricare (procesul de depozitare si pastrare in butoaie de lemn, de diferite esente – stejar, dud, salcam sau molid).

Fructul din interiorul sticlei, cel care indica materia prima din care s-a facut distilatul, este si el ales cu mare grija si conservat dupa o reteta bine controlata, astfel incat sa nu modifice calitativ continutul distilatului .

Tuica Scorilo Din Para cu Para in Interior 0.7L

294,99 RON
Pretul include TVA 19%; .
Disponibil in stoc
  • ×