Descriere

Bag in Box
Tip:Alb Sec
Vol: 3l,4 buc/bax
Alc:12.5%
CULOARE
Galben deschis
MIROS
Flori de soc, cârcei şi flori de viță de vie
GUST
Sec, vioi, proaspăt, consistent in postgust
ASOCIERI
Bruschete cu masline si parmigiano

Un vin proaspăt, răcoros, caracterizat de o mineralitate tipică soiului şi bogăţie de arome specifice de iarbă, grepfrut, iasomie şi flori de viţă-de-vie. Sauvignon Blanc din gama VAL DUNA este un vin sec fructuos, pe care prospeţimea îl face plăcut şi tentant.

Aciditatea ridicată îi conferă echilibru. Postgustul păstrează senzaţii de miere.

Vinurile VAL DUNA se impun drept un concept universal valabil: nu au pretenţii sofisticate, sunt proaspete, pe placul tuturor. Uşor de băut, ideale pentru orice ocazie. Într-o sortimentație bogată de vinuri tinere din soiuri naționale și internaționale caracterizate prin acuratețea cu care este evocată tipicitatea fiecărui soi, VAL DUNA demonstrează că tradiția și noul se pot îmbina cu succes.  Pentru a asigura confortul consumatorilor, vinurile din gama VAL DUNA sunt ambalate în bag-in-box-uri (BIB), Carl Reh Winery fiind primul producător din România care foloseşte acest tip de ambalaj. BIB-ul menţine calităţile şi proprietăţile vinului de la primul la ultimul pahar – poate fi lăsat deschis până la 12 luni. Ambalaj de folosinţă unică, uşor, rezistent la transport. Bag-ul este o pungă stratificată cu o canea care protejează vinul impotriva oxidării. Caneaua bag-ului permite o dozare corectă, fără pierderi.

Val Duna Sauvignon Blanc Bag in Box 3L

39,00 RON (Reducere 25%)
29,24 RON
TVA inclus; Obtiuni Livrare Produse : Curier FedEx Romania, Livrare in 1-2 zile / Curier FedEx Europa, Livrare in 6-10 zile / Ridicare din magazin
Disponibil in stoc
Comenzi telefonice - 0754566093 07431235460754566093 0743123546