10%

Velenosi NINFA Marche IGT Rosso 0.75L

Velenosi
89,60 RON (TVA inclus) 99,56 RON
Optiuni Livrare Produse : Curier FedEx România 1-2 zile / Curier FedEx Europa 6-10 zile / Curier Sameday / Easy Box / Ridicare din magazin.
Velenosi
Disponibil in stoc

Descriere

Vinificare în rezervoare mici de oțel inoxidabil. Macerația pe piele variază pentru fiecare soi care alcătuiește cupajul: aproximativ 15 zile pentru Merlot, 20/25 pentru Syrah și Cabernet Sauvignon și până la 30 de zile pentru Montepulciano. Învechirea are loc în butoaie noi de 300 l timp de 18/24 luni. Amestecarea finală are loc la sfârșitul învechirii, cu o repaus ulterioară de 3 luni după îmbuteliere. Învechirea are loc în butoaie noi de 300 l timp de 18/24 luni. Amestecarea finală are loc la sfârșitul învechirii, cu o repaus ulterioară de 3 luni după îmbuteliere.
Vinul este o artă capabilă să te facă să visezi. Aceasta este o afirmație în care credem cu fermitate. Într-adevăr, este însăși baza filozofiei noastre, care derivă din tradiție și tehnici străvechi, interpretate într-un mod flexibil și imaginativ pentru a produce cele mai multe
pahar de vin parfumat. Am învățat multe de la vin. Însuși managementul companiei noastre se inspiră din valorile sale pozitive: integritate, sinceritate și o pasiune autentică pentru munca noastră.

Detalii

Categorii
Greutate
1.4 kg
Brand
Treapta de Calitate
DOCG
Tip
Sec
Culoare
Rosu
Soi
Cabernet Sauvignon, Merlot, Montepulciano, Sangiovese, Syrah
Tara de Origine
Italia
Temperatura optima de consum
16-18⁰C
Concentratie Alcoolica
14.5%
Cantitate
0.75L
Unitati/Bax
6 Sticle
Taguri

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review