23%

Veuve Clicquot Rose Box 0.75L

Veuve Clicquot
366,80 RON (TVA inclus) 481,57 RON
Optiuni Livrare Produse : Curier FedEx România 1-2 zile / Curier FedEx Europa 6-10 zile / Ridicare din magazin / Localitățile îndepărtate de orașe pot avea km exteriori.
Veuve Clicquot
Disponibil in stoc

Descriere

Șampania aramie, izbucnirea aromelor de fructe roșii… pentru a o atinge, amestecul este un element esențial, un act creativ. Maestrul Cramei și echipa sa de experți selectează vinuri roșii de calitate excelentă și vinuri liniștite din unele dintre cele mai căutate podgorii din Champagne pentru a găsi aromele și caracteristicile care exprimă perfect stilul Veuve Clicquot Rosé.
Fabricat din 50 până la 60 de crusuri diferite și 30 până la 45% din vinuri de rezervă, cuvée se bazează pe amestecul tradițional al Yellow Label: predominanța Pinot Noir (50-55%) oferă structura care este atât de tipic Veuve Clicquot, în timp ce Chardonnay ( 28-33%) adaugă eleganța și finețea esențiale într-un vin perfect echilibrat, iar un strop de Meunier (15-20%) completează cupajul.
Amestecul este apoi completat cu 12% vin roșu liniștit folosind struguri roșii, oferind un caracter fructat. Perioada lungă de învechire în Crayères-ul nostru (minim 3 ani pentru Rosé) conferă șampaniei mătăsos.
Fabricat din 50 până la 60 de crusuri diferite, cuvée se bazează pe amestecul tradițional Yellow Label, 50 până la 55% Pinot Noir, 15 până la 20% Meunier, 28 până la 33% Chardonnay.
Atacul proaspăt este urmat de o senzație armonioasă fructată la gust. Vinul este perfect echilibrat în cel mai bun stil Veuve Clicquot de șampanie roz, combinând eleganța și flerul. Vinul își face magia – această șampanie plină delicioasă poate fi savurată ca o adevărată delicatesă. Corpus și delicios de fructat, cu arome intense de căpșuni și cireșe coapte suculente, Veuve Clicquot’s Rosé este o explozie de fructe roșii și expresia spiritului ingenios și îndrăzneț al lui Madame Clicquot.

Detalii

Categorii
Greutate
1.5
Treapta de Calitate
DOC-CMD
Tip
Brut, Sampanie
Culoare
Rose
Soi
Chardonnay, Pinot Noir
Tara de Origine
Franta
Regiune
Champagne
Temperatura optima de consum
8-10°C
Concentratie Alcoolica
12.5%
Cantitate
0.75L
Bax
6 Sticle

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review