Descriere

Struguri: Viognier 100%
Sistem de tracțiune: cordon împinse
Densitatea de vită: 4000 de plante / hectar
Tipul de sol: mai ales nisipos și bogat în siloz
Altitudine: 150 mt deasupra nivelului mării
Varsta de viță de vie: 6-10 ani
Perioada de recoltare: sfârșitul lunii august
Fermentație: recoltarea și conservarea strugurilor cu zăpadă carbonică. Temperatură scăzută presare în atmosferă inertă; fermentarea mustului la temperatură controlată; fermentarea liberă trebuie efectuată la temperatură controlată (max 16 ° C). Fără fermentație malolactică.
Maturarea: în rezervoare din oțel inoxidabil timp de 3 luni pe drojdii fine.
Rafinare: începând cu luna ianuarie a anului următor.
Potențial de îmbătrânire: Viognier este cel mai bine băut când este tânăr, în termen de 2 ani de la recolta sa.
Descriere: galben de paie cu evidențiere verde, pe nas oferă note aromatice elegante de ierburi și flori pe fundal fructat. Pe palat este structurată pe mijloc, uscată, rotundă pe bună dreptate, cu o minerală plină de viață și o prospețime citrică care face să bea și mai plăcut. Finisajul durabil este caracterizat de nuanțe de citrice.
Alăturarea alimentelor: Viognier Toscano Igt este potrivit pentru diferite combinații, de la starter pește la feluri de mâncare de paste, pește sau mâncăruri principale din carne albă.
Temperatura de servire: 10-12 ° C
Sticlă recomandată: o sticlă de formă medie lalele.

Viganoli Viognier Toscana

43,58 RON
Pretul include TVA 19%; Garantam integritatea coletului.
Disponibil in stoc
Comenzi telefonice - 0754566093 07431235460754566093 0743123546