Villa Sandi Il Fresco Prosecco DOC Rose Millesimato 0.75L

Villa Sandi
65,00 RON (TVA inclus)
Optiuni Livrare Produse : Curier FedEx România 1-2 zile lucratoare / EasyBox / Curier FedEx Europa 6-10 zile / Ridicare din magazin.
Villa Sandi
Disponibil in stoc

Detalii

Categorii
Greutate
1.4 kg
Brand
Treapta de Calitate
DOC
Tip
Brut, Prosecco
Culoare
Rose
Soi
Glera, Pinot Noir
Tara de Origine
Italia
Regiune
Veneto
Temperatura optima de consum
6-8°C
Concentratie Alcoolica
11%
Cantitate
0.75L
Unitati/Bax
6 Sticle
Taguri

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Descriere

Zone dedicate viticolturii în regiunile de nord-est ale Italiei (regiunile Veneto și Friuli Venezia Giulia) cu soluri marnoase de origine aluvionară bogate în subsol. Cuvée de vin de bază este realizat dintr-un amestec între struguri Glera și Pinot Nero
Fermentație secundară

Se amestecă mustul alb și o mică parte din vinul roșu. Cuvée-ul rezultat cu culturi de drojdie adăugate selectate de Villa Sandi este apoi pus în vase unde fermentația are loc la o temperatură controlată de 15-16 ° C pentru a spori toate parfumurile recoltei La atingerea conținutului de alcool și zahăr necesar, fermentația este oprită prin refrigerare. După ce a fost lăsat cel puțin două luni în contact cu drojdiile, vinul spumant este gata de îmbuteliere.
Vinificație

Strugurii albi întregi sunt introduși în teascul pneumatic pentru presare moale, iar mustul rezultat, după o primă rafturi, este pus în rezervoare cu temperatură controlată unde rămâne până când este folosit pentru producerea vinului spumant. Strugurii roșii, după presare, se pun în rezervoare unde are loc o macerare moale pentru extragerea culorii și câțiva taninuri la o temperatură controlată de 22-23°C. În același timp, aroma este îmbunătățită.