Villa Sandi Nero Asolo Prosecco Superiore DOCG Extra Brut 0.75L

Villa Sandi
100,00 RON (TVA inclus)
Optiuni Livrare Produse : Curier FedEx România 1-2 zile / Curier FedEx Europa 6-10 zile / Ridicare din magazin.
Villa Sandi
Disponibil in stoc

Descriere

D.O.C.G. Zona „Asolo Prosecco” se află în regiunea Veneto, la nord de Veneția, în provincia Treviso, pe dealurile Montello și Colli Asolani, la poalele Dolomiților. Dealurile sunt compuse din soluri decarbonatate, de adâncime medie. Această zonă se caracterizează prin primăveri blânde, veri calde și toamne blânde. Podgoriile sunt certificate Biodiversity Friend.
Mustul cu culturi de drojdie adăugate selectat de Villa Sandi este apoi pus în vase unde fermentația are loc la o temperatură controlată de 15-16 ° C pentru a spori toate parfumurile recoltei. La atingerea conținutului necesar de alcool și zahăr, fermentația este oprită prin refrigerare. După o scurtă perioadă de decantare, vinul spumant este gata pentru îmbuteliere.
Vinificație

Strugurii întregi sunt introduși în teascul pneumatic pentru presare moale, iar mustul rezultat, după o primă rafturi, este pus în rezervoare cu temperatură controlată unde rămâne până este folosit pentru producerea vinului spumant.

Excelent ca aperitiv. Se potrivește bine cu peștele marinat cu ierburi aromatice delicate și primele feluri pe bază de plante.

Detalii

Categorii
Greutate
1.4
Brand
Treapta de Calitate
DOC
Tip
Extra Dry, Prosecco
Culoare
Alb
Soi
Glera
Tara de Origine
Italia
Regiune
Veneto
Temperatura optima de consum
6-8°C
Concentratie Alcoolica
11.5%
Cantitate
0.75L
Bax
6 Sticle
Taguri

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review