Descriere
Principesa Margareta Rosu este primul vin românesc realizat 100% din soiul Marselan, plantat în premieră în viile de la Segarcea în 2005. Pentru acest vin, producţia a fost limitată la 6 tone de struguri per hectar, pentru a asigura un extract deosebit. Arome de gem de căpșune, zmeură, afine, tabac, condimente, cacao, ciocolată cu lapte, rom și cocos.
Gustul este complex, dezvăluindu-se treptat, de la explozia de fructe, la nuanțele secundare de condimente, finalizat cu un postgust prelung și elegant de lemn-dulce și ciocolată cu lapte. Are o putere mare de învechire.
Temperatura recomandată de servire: 16ºC-18ºC.
Este necesară deschiderea sticlei cu o jumătate de oră înainte de servire şi ca vinul să fie decantat. Eventualele depuneri certifică numărul minim de intervenţii care se fac asupra vinului.


Fotografia are caracter informativ.
Produsul poate prezenta mici diferente aduse de catre producator fara preaviz, precum anul de provenienta sau volumul de alcool.
Detalii produs
Produse similare



















