Berea este o bautura alcoolica obtinuta din 4 produse naturale: drojdia de bere, malt, hamei si apa. Aceasta are aproximativ 5% alcool; asa-numita bere fara alcool are intre 0 si 0,5% alcool.
Temperatura ideala de consumat berea este cuprinsa intre 6 si 8 °C.
De obicei energia berii provine din grane, dar poate sa vina si din energia cartofilor sau a mazarii. Se poate spune ca si japoneza sake se poate incadra in definitia berii. In Rusia, berea se incadra pana in anul 2011 oficial la categoria bauturilor non-alcoolice.
Consumata cu moderatie, in limita a 330 ml/zi pentru femei si 660 ml/zi pentru barbati, berea poate avea anumite beneficii pentru organismul uman, datorita ingredientelor naturale din care este obtinuta. Cerealele din bere, in special orzul, reprezinta o sursa importanta de proteine, fibre si vitamine de tip B. Hameiul, supranumit si aurul verde, este o sursa de antioxidanti, iar drojdia din bere contine 17 vitamine, 14 minerale si 16 aminoacizi esentiali organismului uman

Heineken Silver, Bere cu alcool, Sticla, 24 X 0.33L, Bax Bere
Berea Heineken Silver conține doar 4% alcool și este preparată printr-un proces de fermentare la rece (-1 ̊̊C ), oferindu-i un gust extra fresh.
5,57 Lei
133,68 Lei / pachet