Berea este o bautura alcoolica obtinuta din 4 produse naturale: drojdia de bere, malt, hamei si apa. Aceasta are aproximativ 5% alcool; asa-numita bere fara alcool are intre 0 si 0,5% alcool.
Temperatura ideala de consumat berea este cuprinsa intre 6 si 8 °C.
De obicei energia berii provine din grane, dar poate sa vina si din energia cartofilor sau a mazarii. Se poate spune ca si japoneza sake se poate incadra in definitia berii. In Rusia, berea se incadra pana in anul 2011 oficial la categoria bauturilor non-alcoolice.
Consumata cu moderatie, in limita a 330 ml/zi pentru femei si 660 ml/zi pentru barbati, berea poate avea anumite beneficii pentru organismul uman, datorita ingredientelor naturale din care este obtinuta. Cerealele din bere, in special orzul, reprezinta o sursa importanta de proteine, fibre si vitamine de tip B. Hameiul, supranumit si aurul verde, este o sursa de antioxidanti, iar drojdia din bere contine 17 vitamine, 14 minerale si 16 aminoacizi esentiali organismului uman

Salitos Pink 0.33L Bere
Cu Salitos Pink, marca de bere din America de Sud își extinde portofoliul de băuturi mixte cu inca o băutură revoluționară. Culoarea este izbitoare. Rozul strălucitor din sticla carecteristica cu...
15,89 Lei
381,36 Lei / pachet
Salitos Blue 0.33L Bere
Salitos Blue este un cocktail racoritor din vin de fructe ce surprinde palatul cu note de fructe de padure coapte. Bautura albastra, de origine panameza, este perfecta pentru cei carora berea li se...
15,89 Lei
381,36 Lei / pachet