Vinul rosu este mai mult decat o bautura potrivita pentru o cina romantica. Este o licoare cu nenumarate beneficii si merita sa o savuram zilnic.
Pe langa vitamine si minerale, intr-un pahar de vin rosu mai regasim si alte substante benefice pentru corp si minte, printre care:
Polifenoli – Substante antioxidante, cu actiune in prevenirea formarii radicalilor liberi si cu actiune regenerativa asupra organismului.
Resveratrol – Cel mai puternic antioxidant si un polifenol cu proprietati anti-imbatranire si care se gaseste in cantitati mari in coaja si samburii strugurilor, mai ales a celor negri. Resveratrolul este produs de plante pentru a se apara impotriva afectiunilor.
Flavonoide – Antioxidanti cu efect asupra sistemului imunitar, dar si cu efecte antiinflamatorii
Melatonina – Hormonul natural implicat in regularea ritmului circadian, cu un rol important in ceea ce priveste calitatea somnului.

Piccini Memoro Rosso d' Italia 0.75L Vin Rosu Sec
Piccini Memoro Rosso d' Italia este un vin cuvee, cupaj de patru struguri, din diferite regiuni ale Italiei, si din ani de recolte diferiti. Vinul este invechit in medie 9 luni in butoaie de stejar. ...
44,12 Lei