
Ne-am dorit să creăm un vermut „autentic”, produs în mod tradițional și care să reprezinte stilul în vogă încă de la sfârșitul anilor 1700 și începutul anilor 1800, cu materii prime naturale de cea mai înaltă calitate. Am întâlnit artizani care încă sunt capabili să creeze, cu pasiune, acele spirite unice care par să fi dispărut”
LEONARDO LEUCI, barman și fondator
Caracteristicile multor produse agricole, precum și anumite ierburi piemonteze nu se găsesc în alte zone ale lumii. Teritoriul în sine a fost modelat de interacțiunea dintre om și natură, până în punctul în care unele zone, tocmai datorită frumuseții și unicității lor, au fost plasate sub protecția UNESCO.
Odată cu trecerea anotimpurilor, mereu diferite între ele, mama natură își lasă amprenta la fiecare recoltă, la fiecare recoltă. Datorită cunoștințelor transmise din generație în generație, experienței practice și muncii manuale, încercăm să îmbunătățim și să finalizăm ceea ce a oferit.
Ne-am dorit să creăm un vermut „autentic”, produs în mod tradițional și care să reprezinte stilul în vogă încă de la sfârșitul anilor 1700 și începutul anilor 1800, cu materii prime naturale de cea mai înaltă calitate. Am întâlnit artizani care încă sunt capabili să creeze, cu pasiune, acele spirite unice care par să fi dispărut”