Monin Sirop Macadsmia 0.7L
Detalii
Ce spun clientii
Descriere
Cultivată în Queensland, Australia, nuca de macadamia a fost descoperită în urmă cu peste 5000 de ani. Această nucă, a cărei aromă este mai puternică decât o alune obișnuită, este alcătuită dintr-o migdală albă închisă într-o coajă rotundă, maro. Folosită mai întâi ca ulei pentru gătit și cosmetice, utilizarea nucii de macadamia s-a diversificat de-a lungul anilor. Puteți să o gustați, să o caramelizați, să o beți ca aperitiv, ca desert sau chiar ca aromă de înghețată, dar o puteți folosi și pentru a vă aroma delicat băuturile. Notele delicate și subtile ale siropului de nucă de macadamia MONIN, care amintesc de nuca de cocos, funcționează foarte bine în băuturile pe bază de lapte și alcoolice. Aromăți-vă milkshake-urile, ciocolata caldă, digestivele de modă veche sau pe bază de coniac.