Berea este o bautura alcoolica obtinuta din 4 produse naturale: drojdia de bere, malt, hamei si apa. Aceasta are aproximativ 5% alcool; asa-numita bere fara alcool are intre 0 si 0,5% alcool.
Temperatura ideala de consumat berea este cuprinsa intre 6 si 8 °C.
De obicei energia berii provine din grane, dar poate sa vina si din energia cartofilor sau a mazarii. Se poate spune ca si japoneza sake se poate incadra in definitia berii. In Rusia, berea se incadra pana in anul 2011 oficial la categoria bauturilor non-alcoolice.
Consumata cu moderatie, in limita a 330 ml/zi pentru femei si 660 ml/zi pentru barbati, berea poate avea anumite beneficii pentru organismul uman, datorita ingredientelor naturale din care este obtinuta. Cerealele din bere, in special orzul, reprezinta o sursa importanta de proteine, fibre si vitamine de tip B. Hameiul, supranumit si aurul verde, este o sursa de antioxidanti, iar drojdia din bere contine 17 vitamine, 14 minerale si 16 aminoacizi esentiali organismului uman

Krombacher Weizen 0.0% 0.33L Bere
Krombacher este preparată folosind o apă unică de izvor Felsquellwasser, de la poalele Munților Rothaar. In 1999, Krombacher a lansat berea fara alcool, care in scurt timp, 2004, a devenit lider de...
8,12 Lei
194,88 Lei / pachet
Birra Moretti, Bere fara alcool, Sticla, 24 X 0.33L, Bax Bere
Birra Moretti este o bere de calitate, făcută într-un mod tradițional. Este rezultatul unui proces de producție care a rămas aproape neschimbat, din 1859. Pentru a prepara Birra Moretti folosim...
5,59 Lei
134,16 Lei / pachet
Nenea Iancu Bere Blondă fără alcool 0,0% 0.33L Bere
Produsă în Bavaria, Nenea Iancu Blondă fără alcool este un amalgam de apă pură și ingrediente atent alese, oferind o bere de culoare aurie, aromată, cu iz de condimente. Toate acestea fac din Nenea...
7,85 Lei
157,00 Lei / pachet