Berea este o bautura alcoolica obtinuta din 4 produse naturale: drojdia de bere, malt, hamei si apa. Aceasta are aproximativ 5% alcool; asa-numita bere fara alcool are intre 0 si 0,5% alcool.
Temperatura ideala de consumat berea este cuprinsa intre 6 si 8 °C.
De obicei energia berii provine din grane, dar poate sa vina si din energia cartofilor sau a mazarii. Se poate spune ca si japoneza sake se poate incadra in definitia berii. In Rusia, berea se incadra pana in anul 2011 oficial la categoria bauturilor non-alcoolice.
Consumata cu moderatie, in limita a 330 ml/zi pentru femei si 660 ml/zi pentru barbati, berea poate avea anumite beneficii pentru organismul uman, datorita ingredientelor naturale din care este obtinuta. Cerealele din bere, in special orzul, reprezinta o sursa importanta de proteine, fibre si vitamine de tip B. Hameiul, supranumit si aurul verde, este o sursa de antioxidanti, iar drojdia din bere contine 17 vitamine, 14 minerale si 16 aminoacizi esentiali organismului uman

Bere Erdinger Brauhaus Helles 0.5L Bere
Bere Erdinger Brauhaus Helles 0.5L Culoare galben strălucitor și clar și o spumă de bere cu pori fini, albă ca zăpada. Bulele fine de dioxid de carbon se ridică vizibil în vârf și creează o primă...
12,78 Lei
153,36 Lei / pachet
Nenea Iancu Bere Brună Specială 5,2% 0.5L Bere
Nenea Iancu Bere Brună Specială este un lager de culoare închisă este berea arhetipală bavareză, așa cum se făcea odată. Gustul este de malț prăjit, definit de dulceața catifelată atenuată de gustul...
9,32 Lei
186,40 Lei / pachet