Berea este o bautura alcoolica obtinuta din 4 produse naturale: drojdia de bere, malt, hamei si apa. Aceasta are aproximativ 5% alcool; asa-numita bere fara alcool are intre 0 si 0,5% alcool.
Temperatura ideala de consumat berea este cuprinsa intre 6 si 8 °C.
De obicei energia berii provine din grane, dar poate sa vina si din energia cartofilor sau a mazarii. Se poate spune ca si japoneza sake se poate incadra in definitia berii. In Rusia, berea se incadra pana in anul 2011 oficial la categoria bauturilor non-alcoolice.
Consumata cu moderatie, in limita a 330 ml/zi pentru femei si 660 ml/zi pentru barbati, berea poate avea anumite beneficii pentru organismul uman, datorita ingredientelor naturale din care este obtinuta. Cerealele din bere, in special orzul, reprezinta o sursa importanta de proteine, fibre si vitamine de tip B. Hameiul, supranumit si aurul verde, este o sursa de antioxidanti, iar drojdia din bere contine 17 vitamine, 14 minerale si 16 aminoacizi esentiali organismului uman

Paulaner Munchner Hell 4,9% 0.5L Bere
Un adevărat clasic al mâncărurilor și băuturilor din München și Bavaria. Limpede și strălucitor auriu strălucitor în pahar, încununat de un cap alb pur, se bea de obicei la umbra unui castan conform...
11,92 Lei
238,40 Lei / pachet
Paulaner Weissbier Dunkel 5,3% 0.5L Bere
Paulaner Weissbier Dunkel are în compoziţia sa o proporţie mult mai mare de malţ de grâu integral decât berile obişnuite, pentru că este obţinută printr-un proces special. Tocmai acest lucru îi...
11,92 Lei
238,40 Lei / pachet
Paulaner Weissbier 5,5% 0.5L Bere
Paulaner Weissbier este cea mai bine vândută bere din portofoliul Paulaner, fiind o bere de culoare aurie cu spumă cremoasă și densă, cu o aromă deosebită, asemanatoare cuișoarelor, fructată. ...
11,92 Lei
238,40 Lei / pachet