Borgogno Barolo DOCG 2019 0.75L
447,50 Lei
(TVA inclus)
596,67 Lei / Litru
Optiuni Livrare Produse : Curier FedEx România 3-5 zile lucratoare / EasyBox / Curier FedEx Europa 6-10 zile / Ridicare din magazin / Ridicare din depozit
Cum te putem ajuta?
Detalii
Categorii
Greutate
1.4 kg
Brand
Tip
Sec
Culoare
Rosu
Soi
Nebbiolo
Temperatura optima de consum
16-18⁰C
Concentratie Alcoolica
14.5%
Cantitate
0.75L
Unitati/Bax
6 Sticle
Ce spun clientii
Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review
Descriere
Profil tehnic
După recoltarea manuală în cele cinci podgorii noastre istorice din municipiul Barolo, strugurii sunt deslipiți și zdrobiți în pivniță. Urmează fermentația spontană în rezervoare mari de beton, la o temperatură între 22° și 28° timp de aproximativ 15 zile. Ulterior, macerarea capacului scufundat in beton timp de 20 de zile, moment in care are loc si fermentatia malolactica. Vinul este depozitat în butoaie mari de stejar slavon, unde va învechi mai mult de 24 de luni. Aceasta este urmată de o trecere în rezervoare de beton înainte de a fi îmbuteliată.
După recoltarea manuală în cele cinci podgorii noastre istorice din municipiul Barolo, strugurii sunt deslipiți și zdrobiți în pivniță. Urmează fermentația spontană în rezervoare mari de beton, la o temperatură între 22° și 28° timp de aproximativ 15 zile. Ulterior, macerarea capacului scufundat in beton timp de 20 de zile, moment in care are loc si fermentatia malolactica. Vinul este depozitat în butoaie mari de stejar slavon, unde va învechi mai mult de 24 de luni. Aceasta este urmată de o trecere în rezervoare de beton înainte de a fi îmbuteliată.
Note de degustare
Culoare roșu rubiniu cu reflexe granat. Fructe roșii proaspete și note picante la nas. Aciditate plăcută care aduce prospețime. Taninul delicat și dulce.
Culoare roșu rubiniu cu reflexe granat. Fructe roșii proaspete și note picante la nas. Aciditate plăcută care aduce prospețime. Taninul delicat și dulce.
perechea perfecta
Barolo se potrivește bine cu mâncăruri importante, cum ar fi felurile principale din carne tradițională piemonteză. Pornind de la tradițiile lumii, există gulasch în Europa de Est. Mergând în Japonia în schimb gyoza (găluște prăjite umplute cu ceapă de primăvară, carne de porc marinată și condimente), carne la grătar (yakiniku) precum carnea de vită; dar și pește, precum Black Cod (pește Alaska marinat cu zahăr, sake, miso). Mutarea în Statele Unite ale Americii, carne de vită (angus, wagyu, bue nostral, longhorn) în diferite bucăți, cum ar fi piept și coaste de vită. O rețetă este, de exemplu, carnea de vită cu ceapă. Dar dacă ai plăcerea, chiar și un simplu toast „special” este perfect!
Barolo se potrivește bine cu mâncăruri importante, cum ar fi felurile principale din carne tradițională piemonteză. Pornind de la tradițiile lumii, există gulasch în Europa de Est. Mergând în Japonia în schimb gyoza (găluște prăjite umplute cu ceapă de primăvară, carne de porc marinată și condimente), carne la grătar (yakiniku) precum carnea de vită; dar și pește, precum Black Cod (pește Alaska marinat cu zahăr, sake, miso). Mutarea în Statele Unite ale Americii, carne de vită (angus, wagyu, bue nostral, longhorn) în diferite bucăți, cum ar fi piept și coaste de vită. O rețetă este, de exemplu, carnea de vită cu ceapă. Dar dacă ai plăcerea, chiar și un simplu toast „special” este perfect!