Marques de Caceres 0.75L
133,10 Lei
(TVA inclus)
177,47 Lei / Litru
Optiuni Livrare Produse : Curier FedEx România 3-5 zile lucratoare / EasyBox / Curier FedEx Europa 6-10 zile / Ridicare din magazin / Ridicare din depozit
Cum te putem ajuta?
Detalii
Categorii
Greutate
1.4 kg
Brand
Tip
Sec
Culoare
Rosu
Tara de Origine
Spania
Temperatura optima de consum
16-18⁰C
Concentratie Alcoolica
15%
Cantitate
0.75L
Unitati/Bax
6 Sticle
Ce spun clientii
Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review
Descriere
Un vin plin de culoare intensă, delicios și catifelat în pahar. Nas intens, cu senzații de prospețime fructată învelită în lemn foarte integrat care completează, fără a umbri, plenitudinea soiului Tinta del País din Ribera del Duero. În gură, vinul este crocant, vioi și elegant sofisticat, prezentând note de cremositate și note prăjite. Taninuri rotunjite și dense. Atât subtil, cât și rafinat. Perfect pentru băut acum, oferind în același timp potențialul pentru mai mulți ani de învechire în sticlă.
Podgoriile noastre private, gestionate cu cea mai mare grijă și respect pentru calitate. Producție controlată pe baza dezvoltării vegetative a fiecărei parcele din Roa, La Horra și Anguix.
Variație mare a terenului de înaltă calitate, în principal soluri vechi, sărace de origine terțiară, cu niveluri scăzute de materie organică. Textura nisipoasa, cu aerisire foarte buna si drenaj ridicat. Predominant nisipuri argiloase, alternând cu straturi calcaroase de aspect albicios care oferă eleganță și finețe, precum și argile nisipoase cu mare capacitate de reținere a nutrienților.
Fermentație alcoolică lentă, cu cereale complete, în rezervoare mici de oțel inoxidabil cu drojdie indigenă. Macerare prelungită, dar fără supraextracție. Fermentație malolactică în butoaie de stejar francez. Toate procesele sunt realizate prin gravitație cu cea mai mare grijă. Principalele arome fructate sunt menținute în timp ce se străduiește să păstreze profunzimea mare de culoare, tipică zonei.
Podgoriile noastre private, gestionate cu cea mai mare grijă și respect pentru calitate. Producție controlată pe baza dezvoltării vegetative a fiecărei parcele din Roa, La Horra și Anguix.
Variație mare a terenului de înaltă calitate, în principal soluri vechi, sărace de origine terțiară, cu niveluri scăzute de materie organică. Textura nisipoasa, cu aerisire foarte buna si drenaj ridicat. Predominant nisipuri argiloase, alternând cu straturi calcaroase de aspect albicios care oferă eleganță și finețe, precum și argile nisipoase cu mare capacitate de reținere a nutrienților.
Fermentație alcoolică lentă, cu cereale complete, în rezervoare mici de oțel inoxidabil cu drojdie indigenă. Macerare prelungită, dar fără supraextracție. Fermentație malolactică în butoaie de stejar francez. Toate procesele sunt realizate prin gravitație cu cea mai mare grijă. Principalele arome fructate sunt menținute în timp ce se străduiește să păstreze profunzimea mare de culoare, tipică zonei.
