Monin Sirop Blackcurrant 0.7L
Detalii
Ce spun clientii
Descriere
Monin Sirop Blackcurrant 0.7L
Baza multor cordiale și băuturi alcoolice populare, coacăzele negre sunt folosite în celebrul cocktail francez de șampanie Kir Royal, precum și în standardul Kir făcut cu vin alb. Félix Kir, primarul orașului Dijon 1945-1967, a popularizat băutura servind-o la recepțiile sale.Coacăzele negre au o aromă puternică, acrișă, care funcționează bine în gem, jeleu, cheesecake, iaurturi, înghețată și sorbet, precum și în preparate și sosuri savuroase din carne. Combinate cu alte fructe precum mărul, căpșunile și zmeura, coacăzele negre sunt adesea folosite în budinci de vară, plăcinte și crumbles.Pur și simplu adăugați sirop de coacăze negre MONIN în șampanie pentru un Kir Royal delicios, în cidru sau bere pentru a face popularul „cidru și negru” sau „lager și negru” sau amestecați cu alte arome de fructe pentru a face cocktailuri răcoritoare de fructe.