
Joseph Törley și-a înregistrat afacerea la Curtea de Înregistrare din Budapesta la 1 august 1882 sub numele de „Törley József és Társa” /Joseph Törley and Co./. Astfel, istoria vinurilor spumante Törley datează de aproape un secol și jumătate.
Deschis pentru noutăți, Törley și-a dezvoltat continuu fabrica și tehnologia de fabricare a vinului spumant – de exemplu, el a fost primul din Ungaria care a introdus procesul de degortare. Datorită acestui fapt, fabrica sa devenise cea mai modernă fabrică de vin spumant din țară până la începutul secolului. În următoarele câteva decenii, reputația și aroma lui Törley au devenit cunoscute din America până în Australia, iar fabrica a depus stocuri în Hamburg, Berlin și Copenhaga. Și cea mai mare recunoaștere a fost că la acea vreme, vinul spumant Törley era băut și la Paris.
După moartea fondatorului, fabrica a continuat să înflorească și sub conducerea moștenitorilor, iar până în 1910, a atins nivelul de producție de două milioane de sticle pe an. În urma tratatului de pace de la Trianon, cifra de afaceri a scăzut semnificativ, atingând punctul cel mai scăzut în timpul Marii Depresiuni. În anii 1930, cererea de vin spumant a crescut din nou, dar succesul a fost în cele din urmă întrerupt de cel de-al Doilea Război Mondial, urmat de o perioadă plină de dificultăți și apoi de o renaștere.