Bottega Rose Gold Spumante 0.2L

Bottega
29,90 Lei (TVA inclus)
149,50 Lei / Litru
Optiuni Livrare Produse : Curier FedEx România 3-5 zile lucratoare / EasyBox / Curier FedEx Europa 6-10 zile / Ridicare din magazin / Ridicare din depozit
Bottega
0,50 Ron SGR Ambalaj cu Garantie
Disponibil in stoc
Vezi alte optiuni

Detalii

Greutate
0.4 kg
Brand
Tip
Brut, Spumant
Culoare
Alb
Soi
Pinot Noir
Tara de Origine
Italia
Temperatura optima de consum
4-6°C
Concentratie Alcoolica
11.5%
Cantitate
0.2L
Unitati/Bax
24 Sticle

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Descriere

Bottega Rose Gold Spumante 0.2L

Bottega Rose Gold este un vin spumant brut roz obținut prin vinificarea strugurilor Pinot Nero.
Culoare și aspect:Culoare roz strălucitoare, subtilă, perlaj fin și persistent.

Buchet:Intens, elegant, complex, caracterizat prin note florale și fructate, în principal fructe de padure mixte, coacăze și căpșuni sălbatice.

Gust:Proaspăt, delicat, moale, structurat, cu aciditate echilibrată și un postgust plăcut și persistent.
Sugestii de servire : Excelent ca aperitiv, însoțește orice masă. Se potrivește în special cu mâncăruri vegetariene și din pește sushi, crustacee, cruditati, carne albă și brânzeturi. Este plăcut si dupa cina.

Zona de productie
> Pe malul drept al râului Po, în sudul regiunii Lombardia, se intinde un teren de dealuri usor in panta caracterizat prin extrem condiţii climatice şi geomorfologice favorabile pentru creştere strugurii.
> Are o climă temperată, cu interval de temperatură ridicat, uscată în iarna si vara vara.
> Solul este sedimentar cu marna alcatuita din parti egale de calcar și lut.
Proces de producție
> Strugurii sunt culeși manual și răzuiți. Mustul este lăsat înăuntru contactul cu pielea timp de 24 de ore la 5 °C. Maceratul la rece favorizeaza extragerea substantelor de culoare si a aromelor primare ale strugurilor.
> Se separă mustul de coajă prin presare moale. Fermentația are loc la o temperatură controlată de 18 °C.
> Vinul de bază suferă o a doua fermentație conform
Metoda Martinotti, în cuvă închisă la 14 °C cu adaos de selectat drojdii. Vinul este lăsat în contact cu drojdia și în final este filtrat și îmbuteliat.
> Inainte de a fi pus pe piata se lasa in pivnita pana la aceasta își restabilește echilibrul care s-a pierdut momentan în timpul faza usor solicitanta a imbutelierii.