Domeniul Coroanei Segarcea Sarut Cupaj Rose Sec 0.75L

Domeniul Coroanei Segarcea
58,27 Lei (TVA inclus)
349,62 Lei / pachet (TVA inclus)
Acest produs este disponibil spre vanzare doar in pachete de 6 buc.
77,69 Lei / Litru
Optiuni Livrare Produse : Curier FedEx România 3-5 zile lucratoare / EasyBox / Curier FedEx Europa 6-10 zile / Ridicare din magazin / Ridicare din depozit
Domeniul Coroanei Segarcea
0,50 Ron SGR Ambalaj cu Garantie
Disponibil in stoc

Detalii

Greutate
1.4 kg
Tip
Sec
Culoare
Rose
Soi
Fetească Neagră, Pinot Noir
Tara de Origine
Romania
Temperatura optima de consum
8-10°C
Concentratie Alcoolica
13%
Cantitate
0.75L
Unitati/Bax
6 Sticle
Taguri

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Descriere

Domeniul Coroanei Segarcea Sarut Cupaj Rose Sec 0.75L

Note de degustare

Sărut este o întâlnire - nu doar între două soiuri, ci şi între două şcoli, două culturi, două tradiţii. Pinot Noir - unul dintre marii struguri ai Franţei, şi Fetească neagră - soiul simbol al României. Vinul născut din această întâlnire este însă mai mult decât suma componentelor sale - atributele fiecărui soi fiind împletite într-o personalitate distinctă. Are ceva din delicateţea şi eleganţa Pinot-ului, dar şi note din forţa şi rusticitatea bine temperată a Feteştii negre.

Culoare roz-somon intensă şi profundă, cu arome de cireşe albe, petale de trandafir, piper, frunze uscate, complex, dar neobositor. Gustul este proaspăt, vivace, dominat de fruct, cu o aciditate sprintenă, dar bine mascată de corpul mai dens decât media, şi un final lung, plăcut, intens şi relaxant.

Un vin solar, dar care nu cere neapărat seri de vară şi vacanţe, ci mai degrabă întâlniri lungi, conversaţii calde şi plăcerea împărtăşirii.

Metoda de vinificație

Strugurii s-au cules mecanizat şi s-au ţinut la macerare peliculară, pentru extragerea culorii, timp de 3 - 6 ore. A urmat presarea, limpezirea mustului obținut la rece şi apoi fermentarea lentă, în cisterne de inox, timp de aproximativ o lună, la temperaturi de 15 -18 °C. Vinul obținut s-a maturat pe drojdii fine.

Temperatură recomandată de servire

11ºC - 13ºC. Eventualele depuneri certifică numărul minim de intervenții care se fac asupra vinului