
Era în 1966 când Domenico Poggiali Fèlsina a făcut un salt curajos și a cumpărat moșia într-un moment în care viticultorul italian se zbătea. A ales să investească în calitatea vinului și în expertiza unei echipe tinere.
Pasiunea pentru vin s-a unit cu aptitudinile oamenilor de afaceri, iar sub îndrumarea lor, au injectat modernitate în planul lor de afaceri, fără a abandona însă spiritul tradiției. În câțiva ani, podgorii au crescut la peste patruzeci de hectare, iar sufletul și organizarea companiei s-au schimbat, de asemenea.
În a doua jumătate a anilor 1970, Giuseppe Mazzocolin a intrat în afacerea de familie cu sarcina dezvoltării comerciale.
Studiile sale în științe umaniste, bogăția sa de contacte, etica sa ridicată a muncii și respectul pentru cultura toscană și italiană constituie fundamentul creșterii cramei Fèlsina, deschizând calea pentru începuturile recunoașterii lor internaționale.
Prietenia lor cu Luigi Veronelli și colaborarea cu oenologul Franco Bernabei au modelat o strategie de dezvoltare care s-a dovedit extrem de coerentă începând cu vinurile din 1983, primul an al Fontalloro și al Rancia, până în prezent. Cu Domenico și Giuseppe Poggiali la cârmă, a început o dezvoltare extraordinară care, din 1990, îl include și pe Giovanni Poggiali, cel mai mare dintre cei trei fii ai lui Giuseppe.