9%

Rom Centenario 7 Anejo Especial 0.7L

Centenario Internacional
101,29 Lei (TVA inclus) 112,53 Lei
144,70 Lei / Litru
Optiuni Livrare Produse : Curier FedEx România 1-2 zile lucratoare / EasyBox / Curier FedEx Europa 6-10 zile / Ridicare din magazin / Ridicare din depozit
Centenario Internacional
0,50 Ron SGR Ambalaj cu Garantie
Disponibil in stoc
Vezi alte optiuni

Detalii

Greutate
1.3 kg
Tip
Rom
Culoare
Ambră
Tara de Origine
Costa Rica
Temperatura optima de consum
18-20⁰C
Concentratie Alcoolica
40%
Cantitate
0.7L
Unitati/Bax
6 Sticle

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Descriere

Rom Centenario 7 Anejo Especial 0.7L

Centenario Ron 7 Anejo Especial este un amestec de romuri artizanale extraordinare, maturate tradiţional în butoaie din stejar alb american timp de 7 ani, Centenario Ron 7  Anejo Especial, este expresiv prin culoarea sa aurie, limpede. Fiind produs din trestie de zahăr, parfumul și gustul este de cireșe, stejar și vanilie.

Aceste senzații oferă o experiență de degustare rotunjită.

Este un rom extrem de aromatic, perfect pentru a fi savurat ca licoare de sine stătătoare sau în combinație cu alte băuturi.

Ron Centenario este conceput chiar din sufletul mamei pământ. Este făcut cu apă de munte pură și cristalină și este amestecat în mijlocul pădurilor tropicale din Costa Rica, în butoaie de stejar alb american care conțineau odinioară Scotch Whisky. Conservată și învechită într-un loc strategic, înconjurat de râuri, natură pentru a oferi echilibrul perfect de prospețime și umiditate. Creat în armonie cu biodiversitatea noastră, este protejat de fauna locală și perfecționat într-o pivniță unică de rom. Din toate aceste motive, putem spune cu mândrie că suntem Singurul Rom din Costa Rica „Îmbătrânit de natură”.

Brand-ul „Ron Centenario” isi are originea in America Centrala, mai exact, Costa Rica. Acesta este realizat prin metode si tehnici traditionale de productie, utilizate din generatie in generatie, pentru a reda in final un rom complex si perfect echilibrat. Astfel, in cadrul procesului de realizare al acestuia este folosita trestia de zahar, aceasta provenind din zone fertile, aparute in urma eruptiilor vulcanice, de-a lungul anilor. Prin urmare, acesti factori externi, respectiv cei de clima subtropicala si sol vulcanic, creeaza conditiile ideale pentru productia trestiei de zahar. Costa Rica este recunoscuta la nivel mondial pentru producerea celei bune si natural trestii de zahar din lume.