9%

Rom Centenario 5 Volcanes Activos 0.7L

Centenario Internacional
85,72 Lei (TVA inclus) 95,23 Lei
122,46 Lei / Litru
Optiuni Livrare Produse : Curier FedEx România 3-5 zile lucratoare / EasyBox / Curier FedEx Europa 6-10 zile / Ridicare din magazin / Ridicare din depozit
Centenario Internacional
0,50 Ron SGR Ambalaj cu Garantie
Disponibil in stoc
Vezi alte optiuni

Detalii

Greutate
1.3 kg
Tip
Rom
Culoare
Ambră
Tara de Origine
Costa Rica
Temperatura optima de consum
18-20⁰C
Concentratie Alcoolica
40%
Cantitate
0.7L
Unitati/Bax
6 Sticle

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Descriere

Rom Centenario 5 Volcanes Activos 0.7L

Ron Centenario 5 Añejo Selecto se naște dintr-o selecție riguroasă de romuri învechite în mod tradițional în cele mai bune butoaie de stejar american. Este un Rom care reprezintă cu mândrie cele mai dulci și mai emblematice arome ale tropicelor.

Miros: Note subtile de vanilie si stejar.

Gust: Gust de lungă durată cu arome de vanilie, fructe și lemn.

Ron Centenario este conceput chiar din sufletul mamei pământ. Este făcut cu apă de munte pură și cristalină și este amestecat în mijlocul pădurilor tropicale din Costa Rica, în butoaie de stejar alb american care conțineau odinioară Scotch Whisky. Conservată și învechită într-un loc strategic, înconjurat de râuri, natură pentru a oferi echilibrul perfect de prospețime și umiditate. Creat în armonie cu biodiversitatea noastră, este protejat de fauna locală și perfecționat într-o pivniță unică de rom. Din toate aceste motive, putem spune cu mândrie că suntem Singurul Rom din Costa Rica „Îmbătrânit de natură”.

Brand-ul „Ron Centenario” isi are originea in America Centrala, mai exact, Costa Rica. Acesta este realizat prin metode si tehnici traditionale de productie, utilizate din generatie in generatie, pentru a reda in final un rom complex si perfect echilibrat. Astfel, in cadrul procesului de realizare al acestuia este folosita trestia de zahar, aceasta provenind din zone fertile, aparute in urma eruptiilor vulcanice, de-a lungul anilor. Prin urmare, acesti factori externi, respectiv cei de clima subtropicala si sol vulcanic, creeaza conditiile ideale pentru productia trestiei de zahar. Costa Rica este recunoscuta la nivel mondial pentru producerea celei bune si natural trestii de zahar din lume.