10%

Tommasi Ripasso Valpolicella Classico Superiore DOC 0.75L

Tommasi
109,98 Lei (TVA inclus) 122,21 Lei
146,64 Lei / Litru
Optiuni Livrare Produse : Curier FedEx România 3-5 zile lucratoare / EasyBox / Curier FedEx Europa 6-10 zile / Ridicare din magazin / Ridicare din depozit
Tommasi
0,50 Ron SGR Ambalaj cu Garantie
Disponibil in stoc

Detalii

Greutate
1.3 kg
Brand
Tip
Sec
Culoare
Rosu
Soi
Corvina, Corvinone, Rondinella
Tara de Origine
Italia
Temperatura optima de consum
16-18⁰C
Concentratie Alcoolica
13.5%
Cantitate
0.75L
Unitati/Bax
6 Sticle

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Descriere

Tommasi Ripasso Valpolicella Classico Superiore DOC 0.75L

Cea mai bună selecție a noastră de Valpolicella primește o a doua fermentație în contact cu tescovină de struguri de la Amarone, îmbogățindu-i astfel aromele, corpul și complexitatea.

Am fost atât de mândri de primul nostru „Ripasso” făcut cu o selecție dintre cei mai buni struguri ai noștri, încât am devenit prima familie care a etalat numele pe o etichetă.

Am fost atât de mândri de primul nostru „Ripasso” făcut cu o selecție dintre cei mai buni struguri ai noștri, încât am devenit prima familie care a etalat numele pe o etichetă. Tehnica Ripasso se bazează pe tradițiile țărănești care variază de la familie la familie, dar este încă o relativ nou-venită printre vinurile Valpolicella. Cu toate acestea, se clasează deja ca unul dintre cele mai populare și cunoscute clasice ale noastre. A doua fermentație a celui mai bun vin Valpolicella Classico pe cojile de Amarone creează o profunzime fascinantă și o complexitate aromatică. Iubitorii de amarone vor găsi că acesta amintește de vinul lor preferat, cu prețul și alcoolul mai mic care îl fac o alternativă perfectă de zi cu zi.

Nota de degustare
De culoare roșu rubiniu profund, strălucitor, este bogat și intens picant la nas, cu note de gem de cireșe, tutun și piper negru. La palat este corpolent, dar elegant, cu taninuri blânde, mătăsoase și un final foarte lung.

Sugestii de servire
Este excelent cu carne fiarta, fierta sau la gratar.

Origine
Podgoriile din crusurile Conca d’Oro și La Groletta, în zona deluroasă Valpolicella Classica.