Tuica Scorilo Plosca Distilat Premium Quality din Prune 0.75L
737,18 Lei
(TVA inclus)
982,91 Lei / Litru
Optiuni Livrare Produse : Curier FedEx România 3-5 zile lucratoare / EasyBox / Curier FedEx Europa 6-10 zile / Ridicare din magazin / Ridicare din depozit
Cum te putem ajuta?
Detalii
Categorii
Greutate
2 kg
Brand
Tip
Tuica
Tara de Origine
Romania
Concentratie Alcoolica
43%
Ce spun clientii
Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review
Descriere
Tuica Scorilo Plosca Distilat Premium Quality din Prune 0.75L
Distilat Quality 100%, din prune , garantat prin certificat de calitate, eliberat pe baza unor buletine de analize efectuate in laboratoare performante, acreditate intern si international.
Tuica Scorilo produce un distilat fin, cu aroma naturala a fructului din care provine, un produs Premium Quality atat Sub brand-ul Tuica Scorilo producem un distilat Premium prin continut, cat si prin forma. Parfumul marcant si gustul puternic aromat din para Williams sunt principalele caracteristici ale acestui distilat, fermecandu-l pe cel ce o incearca pentru prima oara.
Tuica Scorilo se obtine din fructe atent selectionate, sortate, spalate, fara samburi, zdrobite. Urmeaza apoi fermentarea si distilarea controlate, asistate de calculator, folosind tehnologii de ultima generatie. Folosirea acestor tehnologii garanteaza separarea in totalitate a alcoolului etilic de cel metilic, precum si pastrarea integrala a aromei fructului din care s-a facut distilarea. Obtinem un distilat alb sau colorat prin imbaricare procesul de depozitare si pastrare in butoaie de lemn, de diferite esente – stejar, dud, salcam sau molid.
Tuica Scorilo produce un distilat fin, cu aroma naturala a fructului din care provine, un produs Premium Quality atat Sub brand-ul Tuica Scorilo producem un distilat Premium prin continut, cat si prin forma. Parfumul marcant si gustul puternic aromat din para Williams sunt principalele caracteristici ale acestui distilat, fermecandu-l pe cel ce o incearca pentru prima oara.
Tuica Scorilo se obtine din fructe atent selectionate, sortate, spalate, fara samburi, zdrobite. Urmeaza apoi fermentarea si distilarea controlate, asistate de calculator, folosind tehnologii de ultima generatie. Folosirea acestor tehnologii garanteaza separarea in totalitate a alcoolului etilic de cel metilic, precum si pastrarea integrala a aromei fructului din care s-a facut distilarea. Obtinem un distilat alb sau colorat prin imbaricare procesul de depozitare si pastrare in butoaie de lemn, de diferite esente – stejar, dud, salcam sau molid.