9%
Vinars Miorita X.O. 40%, 0.7L
218,11 Lei
(TVA inclus)
242,00 Lei
311,59 Lei / Litru
Optiuni Livrare Produse : Curier FedEx România 3-5 zile lucratoare / EasyBox / Curier FedEx Europa 6-10 zile / Ridicare din magazin / Ridicare din depozit
Cum te putem ajuta?
Detalii
Categorii
Greutate
1.4 kg
Brand
Tip
Vinars
Culoare
Brun-Roscat
Tara de Origine
Romania
Temperatura optima de consum
20-22⁰C
Concentratie Alcoolica
40%
Cantitate
0.7L
Unitati/Bax
6 Sticle
Ce spun clientii
5 stele
100%
4 stele
0%
3 stele
0%
2 stele
0%
1 stea
0%
Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review
A
Adrian Valentin Enescu
30 dec. 2024
Am baut acest vinars de ziua mea si vreau sa zic ca a fost foarte bun , nu se simte alcoolul si are un gust placut un pic dulceag . Mi se pare mai bun decat un Remy Martin Accord Royal si are un raport calitate pret imbatabil. P.S. Nu da dureri de cap a doua zi😉
Descriere
Vinars Miorita X.O. 40%, 0.7L
Mioriţa X.O. este un vinars inconfundabil cu sclipirile nuanțelor de chihlimbar. Notele fructate de curmale și roșcove sunt armonios echilibrate de note de ciocolată neagră și nuci coapte. Gustă-l și te vei bucura de o experiență inedită, păstrând tonurile calde de cafea și vanilie într-un postgust elegant.
Culoare:
Nuanțe complexe de chihlimbar
Treaptă de calitate: X.O.
Ingrediente: distilate de vin învechite în contact cu lemnul de stejar
Vechime: vechimea celui mai tânăr distilat este de minim 7 ani
Tărie alcoolică: 40%
Origine: Produs fabricat la poalele Subcarpaților de Curbură, în județul Vrancea - unicul loc din România în care se întâlnesc granițele celor trei provincii istorice: Muntenia, Ardeal și Moldova. Județul Vrancea, România
Treaptă de calitate: X.O.
Ingrediente: distilate de vin învechite în contact cu lemnul de stejar
Vechime: vechimea celui mai tânăr distilat este de minim 7 ani
Tărie alcoolică: 40%
Origine: Produs fabricat la poalele Subcarpaților de Curbură, în județul Vrancea - unicul loc din România în care se întâlnesc granițele celor trei provincii istorice: Muntenia, Ardeal și Moldova. Județul Vrancea, România
Tehnologie de obţinere: Distilarea vinurilor
Maturare şi învechire: Timp de minim 7 ani, perioadă în care distilatele în contact cu lemnul de stejar, capătă accente cromatice inedite și note aromatice rafinate.
Recomandări: Savurează-l la temperatura 20-22⁰C, în boluri de sticlă, transparente, a căror deschidere să aibă un diametru de aproximativ 1/3 din diametrul maxim al bolului.
Note gustative: Note de ciocolată amăruie cu tușe de cafea si vanilie, ce completează perfect notele fructate de curmale și roșcove.
Maturare şi învechire: Timp de minim 7 ani, perioadă în care distilatele în contact cu lemnul de stejar, capătă accente cromatice inedite și note aromatice rafinate.
Recomandări: Savurează-l la temperatura 20-22⁰C, în boluri de sticlă, transparente, a căror deschidere să aibă un diametru de aproximativ 1/3 din diametrul maxim al bolului.
Note gustative: Note de ciocolată amăruie cu tușe de cafea si vanilie, ce completează perfect notele fructate de curmale și roșcove.