
Sebastián Zuccardi a crescut într-o familie cu un puternic spirit vizionar și inovator. De când bunicul său, inginerul Alberto Zuccardi, a plantat primele hectare de viță de vie în Maipú, Mendoza, în 1963, Familia Zuccardi nu a încetat să crească și să se dezvolte până când se poziționează ca o referință importantă în viticultura argentiniană.
De la tatăl său, José Alberto Zuccardi, Sebastián a moștenit determinarea și dorința de căutare permanentă a excelenței.
Astăzi Sebastián, a treia generație a familiei, lucrează în fruntea unei echipe tinere agricole și oenologice, responsabilă cu producerea vinurilor cu cele mai înalte standarde de calitate în Valea Uco.
La inițiativa sa, din 2008 crama are o zonă de Cercetare și Dezvoltare, dedicată studiului terroir -ului și diferitelor variabile care afectează calitatea vinului. Obiectivul este, în cuvintele lui Sebastián, „nu să cauți vinuri perfecte, ci mai degrabă cele care exprimă locul, regiunea”.