Carpathian Single Malt Whisky Barolo 46% 0.7L
Detalii
Ce spun clientii
Descriere
Carpathian Single Malt Whisky Barolo 46% 0.7L
Carpathian Barolo Single Malt din colectia Italian Cask este un whisky maturat timp de peste trei ani in butoaie de bourbon de 200 de litri din stejar american alb, dupa care a fost transferat in butoaie de vin rosu italian Barolo de 225 de litri pentru un finisaj de un an. Acest whisky complex si fructat ofera un final lung si persistent, cu note de nuci la nivel olfactiv. Usor de baut, este un whisky care va fi apreciat de cunoscatori.
“Acest whisky reflectă perfect terroir-ul distileriei noastre. Impactul puternic al aromei orzului nostru malțificat - apa subcarpatică pură combinată cu aroma unică emanată de butoaiele româneşti, europene și de Bourbon din Kentucky imprimă rafinament whisky-ului Carpathian, care, fără îndoială, va deveni unul dintre cele mai bune din lume, pe măsură ce se maturează."
ALLAN ANDERSON
Carpathian Single Malt a fost produs în mai multe variante, maturat exclusiv sau finisat în diferite butoaie cum ar fi cele de Sherry spaniol, Madeira, vin românesc, Amarone italian, Chianti, Burgundy franțuzesc, Cognac, Tawny și Ruby Porto și vinuri grecesti. De asemenea, am produs şi un whisky single malt mediu afumat obtinut din orz malțificat afumat belgian, destinat iubitorilor de single malt afumat.
Undeva, în adâncul dealurilor subcarpatice, de-a lungul cărărilor înguste care îmbrăţișează malurile râurilor, unde păduri ancestrale imense se întâlnesc cu câmpii cu iarbă verde, o familie distilează și perfecţionează arta maturării pentru a produce, cu măiestrie, Carpathian Single Malt.
Orzul nostru malţificat este produs 100% în România, împreună cu apa pură din dealurile subcarcaptice. Whisky-ul nostru single malt este distilat folosind metoda tradițională scoțiană de dublă distilare, butoaie de Bourbon Kentucky cu finisare în butoaie de vin și coniac. Toate aceste caracteristici conferă whisky-ului Carpathian Single Malt un caracter excepțional și unic.