Davino Faurar Rosu de Ceptura 0.75L
Detalii
Ce spun clientii
Descriere
Davino Faurar Rosu de Ceptura 0.75L
Soiurile sunt vinificate separat dupa o tehnologie clasică de fermentare pe boștină, în vase de inox de 150 Hl la 24-26˚C, timp de 19 zile la Merlot, 21 zile la Cabernet și 14 zile Fetească Neagră. Fermentație malolactică desăvârșită imediat dupa cea alcoolică. 30% din vin este maturat exclusiv în vase de inox, iar 70% este maturat timp de 8 luni în barique de stejar românesc la al doilea ciclu de utilizare.
LIMPIDITATE Limpede-cristalin
CULOARE Roșu rubiniu intens cu reflexe purpurii.
MIROS:Caracteristic soiurilor, intens și persistent, condimentat cu note de piper verde, fructe uscate și cafea
GUST Amplu, cu o evolu]ie ce acoperă toate nivelele senzoriale, echilibrat și armonios structurat, final persistent cu tanini elaborați.
ASOCIERE CULINARĂ Carne de porc, vită sau miel, paste, pizza, brânzeturi îmbătrânite mediu.