La Gioiosa Et Amorosa Rosea Spumante Rose 0.75L
55,52 Lei
(TVA inclus)
74,03 Lei / Litru
Optiuni Livrare Produse : Curier FedEx România 1-2 zile lucratoare / EasyBox / Curier FedEx Europa 6-10 zile / Ridicare din magazin / Ridicare din depozit
Cum te putem ajuta?
Detalii
Categorii
Greutate
1.4 kg
Brand
Tip
Spumant
Culoare
Rose
Tara de Origine
Italia
Temperatura optima de consum
6-8°C
Concentratie Alcoolica
11%
Cantitate
0.75L
Unitati/Bax
6 Sticle
Ce spun clientii
Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review
Descriere
La Gioiosa Et Amorosa Rosea Spumante Rose 0.75L
Culoare roz deschisă și strălucitoare. Perlaj fin și delicat. Buchet fructat și floral, cu note delicate de măr golden necopt și flori mici de munte. Gustul este sec, proaspăt și acrișor, cu un postgust fructat și armonios.
ZONA DE PRODUCȚIE
Zone dedicate cultivării viței de vie în regiunile de nord-est ale Italiei, cu soluri marnoase de origine aluvionară, bogate în subsol.
SOI DE STRUGURI
Cuvée-ul de bază al vinului este obținut din diverse soiuri de struguri albi și roșii în procent variabil.
PLASARE
Sisteme radiale sau fusiforme mai mult sau mai puțin extinse.
PERIOADA DE RECOLTARE
Sfârșitul lunii august, începutul lunii septembrie.
VINIFICAȚIE
Strugurii albi întregi sunt introduși în presa pneumatică pentru o presare ușoară, iar mustul rezultat, după o primă decantare, este introdus în rezervoare cu temperatură controlată, unde rămâne până când este utilizat pentru producerea vinului spumant. Strugurii roșii, după presare, sunt introduși în rezervoare unde are loc o macerare ușoară pentru extragerea culorii și a câtorva taninuri la o temperatură controlată de 22-23°C. În același timp, aroma este sporită.
ASOCIERE
Excelent ca aperitiv. Ideal cu pește, în special cu pește în stil livornez.
TEMPERATURA DE SERVIRE
6-8° C
VALORI MEDII
Conținut de alcool 11% vol. Conținut de zahăr 14 g/l Aciditate 5,8 g/l
Zone dedicate cultivării viței de vie în regiunile de nord-est ale Italiei, cu soluri marnoase de origine aluvionară, bogate în subsol.
SOI DE STRUGURI
Cuvée-ul de bază al vinului este obținut din diverse soiuri de struguri albi și roșii în procent variabil.
PLASARE
Sisteme radiale sau fusiforme mai mult sau mai puțin extinse.
PERIOADA DE RECOLTARE
Sfârșitul lunii august, începutul lunii septembrie.
VINIFICAȚIE
Strugurii albi întregi sunt introduși în presa pneumatică pentru o presare ușoară, iar mustul rezultat, după o primă decantare, este introdus în rezervoare cu temperatură controlată, unde rămâne până când este utilizat pentru producerea vinului spumant. Strugurii roșii, după presare, sunt introduși în rezervoare unde are loc o macerare ușoară pentru extragerea culorii și a câtorva taninuri la o temperatură controlată de 22-23°C. În același timp, aroma este sporită.
ASOCIERE
Excelent ca aperitiv. Ideal cu pește, în special cu pește în stil livornez.
TEMPERATURA DE SERVIRE
6-8° C
VALORI MEDII
Conținut de alcool 11% vol. Conținut de zahăr 14 g/l Aciditate 5,8 g/l