Cricova Spumant Clasic Brut Rose 0.75L
51,93 Lei
(TVA inclus)
69,24 Lei / Litru
Optiuni Livrare Produse : Curier FedEx România 3-5 zile lucratoare / EasyBox / Curier FedEx Europa 6-10 zile / Ridicare din magazin / Ridicare din depozit
Cum te putem ajuta?
Detalii
Categorii
Greutate
1.4 kg
Brand
Tip
Brut, Spumant
Culoare
Rose
Soi
Cabernet Sauvignon
Tara de Origine
Moldova
Temperatura optima de consum
6-8°C
Concentratie Alcoolica
13%
Cantitate
0.75L
Unitati/Bax
6 Sticle
Ce spun clientii
Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review
Descriere
Cricova Spumant Clasic Brut Rose 0.75L
Cricova Roze Brut este un spumant bine construit, produs in conformitate cu tehnologia clasica Traditionelle. Se distinge prin culoarea sa limpede roze cu nuante de la caramiziu pana la rubiniu, buchetul fin, dezvoltat, cu arome subtile de flori de camp si coacaze, suplinit armonios de gustul sau plin, echilibrat, si moale, potrivit pentru orice masa festiva sau ca aperitiv.
Vinificat după metoda clasică franceză, prin fermentare secundară în sticlă şi cu maturare ulterioară cuvée de minim 9 ani.
Produs conform tehnologiei Traditionelle, acest spumant rafinat se distinge prin culoarea sa limpede, cu nuanțe de rubiniu-cărămiziu, și buchetul fin de flori de câmp și coacăze. Gustul său plin și echilibrat completează experiența.
Vizual: Roz rubiniu-cărămiziu, limpede.
Miros: Buchet fin, cu arome de flori de câmp și coacăze.
Gust: Plin, echilibrat, fructat.
Procent alcoolic: 13%.
Temperatura de servire: 6°C – 8°C.
Asociere mâncare: Recomandat cu carne de rață, platouri de brânzeturi sau deserturi pe bază de fructe de pădure.
Notă: Imaginile sunt cu titlu de prezentare, iar anul de producere sau procentul alcoolic poate varia in baza recoltei.
Miros: Buchet fin, cu arome de flori de câmp și coacăze.
Gust: Plin, echilibrat, fructat.
Procent alcoolic: 13%.
Temperatura de servire: 6°C – 8°C.
Asociere mâncare: Recomandat cu carne de rață, platouri de brânzeturi sau deserturi pe bază de fructe de pădure.
Notă: Imaginile sunt cu titlu de prezentare, iar anul de producere sau procentul alcoolic poate varia in baza recoltei.