Tenuta Ulisse Montepulciano D’Abruzzo Premium DOP 0.75L
61,01 Lei
(TVA inclus)
81,35 Lei / Litru
Optiuni Livrare Produse : Curier FedEx România 1-2 zile lucratoare / EasyBox / Curier FedEx Europa 6-10 zile / Ridicare din magazin / Ridicare din depozit
Cum te putem ajuta?
Detalii
Categorii
Greutate
1.4 kg
Brand
Tip
Sec
Culoare
Rosu
Tara de Origine
Italia
Temperatura optima de consum
16-18⁰C
Concentratie Alcoolica
13%
Cantitate
0.75L
Unitati/Bax
6 Sticle
Ce spun clientii
Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review
Descriere
Tenuta Ulisse Montepulciano D’Abruzzo Premium DOP 0.75L
Denumire: Montepulciano D’Abruzzo DOP
Struguri: Montepulciano
Un Montepulciano D’Abruzzo unic, exprimă o mare moliciune a taninurilor și un fruct incomparabil datorită fructelor sale și procesului special de vinificație.
Struguri: Montepulciano
Un Montepulciano D’Abruzzo unic, exprimă o mare moliciune a taninurilor și un fruct incomparabil datorită fructelor sale și procesului special de vinificație.
Tehnica de vinificare:
· Congelarea strugurilor cu scăderea imediată a temperaturii și macerarea la rece consecutivă a cojilor cu extragerea aromelor de struguri, a culorii și a celor mai moi compuși fenolici;
· După defrișare, presare directă în cuve de inox și zdrobire moale în mediu inert;
· Fermentare în rezervoare inertate din oțel inoxidabil la o temperatură controlată 18 °C.
· Congelarea strugurilor cu scăderea imediată a temperaturii și macerarea la rece consecutivă a cojilor cu extragerea aromelor de struguri, a culorii și a celor mai moi compuși fenolici;
· După defrișare, presare directă în cuve de inox și zdrobire moale în mediu inert;
· Fermentare în rezervoare inertate din oțel inoxidabil la o temperatură controlată 18 °C.
Invechire: 3 luni in inox.
Evaluare organoleptică și asociere cu alimente:
Culoare roșie cu nuanțe violete. Nasul este dominat de note de fructe roșii, în special de căpșuni și afine, care duc la arome delicate de trandafir, violete. La palat are un caracter proaspăt, savuros și suplu, sporit de o intrare moale și un final fructat. Aperitive de peste, supa de peste, peste la gratar, carne la gratar si carne alba.
Culoare roșie cu nuanțe violete. Nasul este dominat de note de fructe roșii, în special de căpșuni și afine, care duc la arome delicate de trandafir, violete. La palat are un caracter proaspăt, savuros și suplu, sporit de o intrare moale și un final fructat. Aperitive de peste, supa de peste, peste la gratar, carne la gratar si carne alba.
Temperatura de servire: 16-18°C.
