Tenuta Ulisse Trebbiano D'Abruzzo 13% DOP 0.75L
53,89 Lei
(TVA inclus)
323,34 Lei
/ pachet
(TVA inclus)
Acest produs este disponibil spre vanzare doar in pachete de 6 buc.
71,85 Lei / Litru
Optiuni Livrare Produse : Curier FedEx România 3-5 zile lucratoare / EasyBox / Curier FedEx Europa 6-10 zile / Ridicare din magazin / Ridicare din depozit
Cum te putem ajuta?
Detalii
Categorii
Greutate
1.4 kg
Brand
Tip
Sec
Culoare
Alb
Soi
Trebbiano
Tara de Origine
Italia
Temperatura optima de consum
6-8°C
Concentratie Alcoolica
13%
Cantitate
0.75L
Unitati/Bax
6 Sticle
Ce spun clientii
Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review
Descriere
Struguri: Trebbiano D'Abruzzo
Istoria strugurilor:
Trebbiano este unul dintre cele mai cultivate soiuri de struguri de vin alb din lume, cu o istorie veche. Se crede că strugurii provin din estul Mediteranei și erau cunoscuți de romani.
Vinificație:
Strugurii întregi sunt răciți în tunelul nostru exclusiv de răcire, cu o scădere imediată a temperaturii și, în consecință, macerarea la rece a cojilor. După desrăpire zdrobire moale în mediu inert.
Decantare statică la rece la 14 °C timp de 24 – 48 ore.
Fermentare: Rezervoare inertate din oțel inoxidabil la 8 – 11 °C
Învechire: 3 luni în oțel inoxidabil
Evaluare organoleptică și asociere cu alimente:
Acest vin are o culoare galben pai strălucitor, cu accent auriu și nuanțe verzui. Nas fructat, plăcut, cu miros de fructe tropicale. Gust uscat și proaspăt, arome clare de papaya, piersici galbene. Ideal cu pește la grătar, scoici, risotto, carne albă și brânzeturi semi-mature.
Temperatura de servire: 8/10°C
Istoria strugurilor:
Trebbiano este unul dintre cele mai cultivate soiuri de struguri de vin alb din lume, cu o istorie veche. Se crede că strugurii provin din estul Mediteranei și erau cunoscuți de romani.
Vinificație:
Strugurii întregi sunt răciți în tunelul nostru exclusiv de răcire, cu o scădere imediată a temperaturii și, în consecință, macerarea la rece a cojilor. După desrăpire zdrobire moale în mediu inert.
Decantare statică la rece la 14 °C timp de 24 – 48 ore.
Fermentare: Rezervoare inertate din oțel inoxidabil la 8 – 11 °C
Învechire: 3 luni în oțel inoxidabil
Evaluare organoleptică și asociere cu alimente:
Acest vin are o culoare galben pai strălucitor, cu accent auriu și nuanțe verzui. Nas fructat, plăcut, cu miros de fructe tropicale. Gust uscat și proaspăt, arome clare de papaya, piersici galbene. Ideal cu pește la grătar, scoici, risotto, carne albă și brânzeturi semi-mature.
Temperatura de servire: 8/10°C
