NOU
26%

Alira Flamma Rose 0.75L

Alira
23,84 Lei (TVA inclus) 32,54 Lei
31,79 Lei / Litru
Optiuni Livrare Produse : Curier FedEx România 3-5 zile lucratoare / EasyBox / Curier FedEx Europa 6-10 zile / Ridicare din magazin / Ridicare din depozit
Alira
0,50 Ron SGR Ambalaj cu Garantie
Disponibil in stoc
Vezi alte optiuni

Detalii

Greutate
1.3 kg
Brand
Tip
Sec
Culoare
Rose
Soi
Cabernet Sauvignon, Fetească Neagră, Merlot
Tara de Origine
Romania
Temperatura optima de consum
8-10⁰C
Concentratie Alcoolica
13%
Cantitate
0.75L
Unitati/Bax
6 Sticle

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Descriere

Alira Flamma Rose  este elegant dar puternic, creat din Merlot, Cabernet Sauvignon si Feteasca Neagră. Se deschide cu note de bujori și grape-fruit. Gustul este savuros, mineral, amintind de terroir-ul de Dobrogea si se distinge prin note de măceșe și rodie. Deși nu a fost atins de baric, vinul are o tentă mai gastronomică, un corp plin, ajutat de o aciditate bună și un alcool mediu (12,4%), bine integrat.

Aromele fructate din acest vin pun în valoare preparatele mediteraneene, cum ar fi paella sau pe cele asiatice. Se potrivește perfect alături de sushi, întrucât notele gastronomice fac față sosului de soia. Dacă sunteți mai inspirați de bucătăria franceză puteți alege să îl serviți cu creveți gătiți în unt și cognac.

Vizual: Roz somon

Gustativ: Gustul este savuros, plin, mineral, amintind de terroir-ul de Dobrogea. Confirma notele olfactive si se adauga cele de măceșe și rodie.

Olfactiv: Se deschide cu note de caise și fragi si continua cu arome de mandarina, piersici rosii bine coapte si note de dulceata de trandafiri.

Asocieri Culinare: Preparate mediteraneene, cum ar fi paella, preparate asiatice pe baza de sos de soia, creveți gătiți în unt și cognac, preparate pe baza de carne de curcan, deserturi cu ciocolata alba.

Vinificație:  A fost aplicata metoda "vinificarii in alb" , pentru a putea obtine culorea dorita precum si un nivel ridicat de prospetime.Strugurii au fost culesi manual,iar fermentarea a avut loc in tancuri de inox la o temperatura de 16-17°C,timp de aproximativ 10-12 zile.