NOU
Cricova Elogiu 1952 Spumant Brut Natur Editie Limitata 0.75L
76,23 Lei
(TVA inclus)
101,64 Lei / Litru
Optiuni Livrare Produse : Curier FedEx România 3-5 zile lucratoare / EasyBox / Curier FedEx Europa 6-10 zile / Ridicare din magazin / Ridicare din depozit
Cum te putem ajuta?
Detalii
Categorii
Greutate
1.4 kg
Brand
Tip
Brut, Spumant
Culoare
Alb
Tara de Origine
Moldova
Temperatura optima de consum
6-8°C
Concentratie Alcoolica
12.5%
Cantitate
0.75L
Unitati/Bax
6 Sticle
Ce spun clientii
Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review
Descriere
Cricova Elogiu 1952 Spumant Brut Natur Editie Limitata 0.75L
Cricova Elogiu Spumant Brut Natur este un vin spumant dedicat vinificatorului Petru Ungureanu. Cel care pentru prima dată a produs vinuri spumante în renumitele galerii Cricova. Pe parcursul istoriei Cricova a produs vinuri spumante din diverse soiuri de struguri. Cu o largă gamă gustativă conducându-se în diverse perioade după tendințele consumatorilor. Însă de această dată am decis noi să dictăm noua tendință. De mult timp am cultivat servirea corectă a vinurilor spumante și cu multă răbdare am convins consumătorii că un vin spumant brut sau extrabrut este cel mai nobil reprezentant din categoria sa de licoare. Acum suntem convinși că am educat consumatorii noștri suficient. Si că ei au ajuns la nivelul potrivit de conștientizare a calității produselor noastre. De aceea în premieră vă prezentăm Vinul spumant Cricova Elogiu Spumant Brut Natur.
Acest spumant este produs din roada anului 2017 cu fermentație secundară în sticlă și maturare ulterioară de 4 ani. Spumantul a fost produs după metoda tradițională din struguri selecți de soi chardonnay. Spumantul fiind perfect echilibrat astfel ca la cantitatea minimală de zahăr pe care o conține, aciditatea să nu fie una proieminentă sau agresivă. Spumantul are arome proaspete de citrice în combinație cu note ușoare de merisoare.
Vizual: Galben pal, strălucitor.
Miros: Arome de citrice și merișoare.
Gust: Perfect echilibrat, proaspăt, aciditate moderată.
Procent alcoolic: 12.5%.
Temperatura de servire: 6°C – 8°C.
Asociere mâncare: Ideal cu somon afumat, sushi sau preparate din carne albă.
Notă: Imaginile sunt cu titlu de prezentare, iar anul de producere sau procentul alcoolic poate varia in baza recoltei.
Miros: Arome de citrice și merișoare.
Gust: Perfect echilibrat, proaspăt, aciditate moderată.
Procent alcoolic: 12.5%.
Temperatura de servire: 6°C – 8°C.
Asociere mâncare: Ideal cu somon afumat, sushi sau preparate din carne albă.
Notă: Imaginile sunt cu titlu de prezentare, iar anul de producere sau procentul alcoolic poate varia in baza recoltei.