Cricova Spumant Blanc de Noir 0.75L
69,44 Lei
(TVA inclus)
92,59 Lei / Litru
Optiuni Livrare Produse : Curier FedEx România 1-2 zile lucratoare / EasyBox / Curier FedEx Europa 6-10 zile / Ridicare din magazin / Ridicare din depozit
Cum te putem ajuta?
Detalii
Categorii
Greutate
1.5 kg
Brand
Tip
Brut, Spumant
Culoare
Alb
Soi
Pinot Noir
Tara de Origine
Moldova
Temperatura optima de consum
6-8°C
Concentratie Alcoolica
13.5%
Cantitate
0.75L
Unitati/Bax
6 Sticle
Ce spun clientii
Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review
Descriere
Cricova Spumant Blanc de Noir 0.75L
Cricova Spumant Blanc de Noir este un spumant alb vinificat conform metodei clasice franceze, la baza căruia stă un soi de struguri roșu Pinot Noir. Maturat în beciurile Cricova, „Blanc de Noirs” dezvoltă un perlaj uniform și elegant, ce îi oferă vinului o structură cremoasă și mineralizată. Vinificat după metoda clasică franceză, prin fermentare secundară în sticlă şi cu maturare ulterioară cuvée de minim 2 ani.
Produs prin metoda clasică franceză din struguri Pinot Noir vinificați în alb, acest spumant se remarcă printr-un perlaj elegant și o structură cremoasă. Aromele de piersici, citrice și pâine coaptă completează perfect experiența.
Vizual: Auriu strălucitor.
Miros: Note de piersici, citrice și pâine coaptă.
Gust: Mineral, fructuos, cu aciditate moderată.
Procent alcoolic: 13.5%.
Temperatura de servire: 6°C – 8°C.
Asociere mâncare: Recomandat cu somon tras la tigaie, deserturi cu ciocolată sau preparate complexe din carne albă.
Ambalare: Disponibil în sticla si cutie individuala.
Notă: Imaginile sunt cu titlu de prezentare, iar anul de producere sau procentul alcoolic poate varia in baza recoltei.
Miros: Note de piersici, citrice și pâine coaptă.
Gust: Mineral, fructuos, cu aciditate moderată.
Procent alcoolic: 13.5%.
Temperatura de servire: 6°C – 8°C.
Asociere mâncare: Recomandat cu somon tras la tigaie, deserturi cu ciocolată sau preparate complexe din carne albă.
Ambalare: Disponibil în sticla si cutie individuala.
Notă: Imaginile sunt cu titlu de prezentare, iar anul de producere sau procentul alcoolic poate varia in baza recoltei.