27%

Pandora Secrets Rose 2022 0.75L

Crama Pandora
35,29 Lei (TVA inclus) 48,40 Lei
47,05 Lei / Litru
Optiuni Livrare Produse : Curier FedEx România 3-5 zile lucratoare / EasyBox / Curier FedEx Europa 6-10 zile / Ridicare din magazin / Ridicare din depozit
Crama Pandora
0,50 Ron SGR Ambalaj cu Garantie
Disponibil in stoc
Vezi alte optiuni

Detalii

Greutate
1.3 kg
Tip
Sec
Culoare
Rose
Soi
Cabernet Sauvignon, Fetească Neagră
Tara de Origine
Romania
Temperatura optima de consum
6-8°C
Concentratie Alcoolica
12.8%
Cantitate
0.75L
Unitati/Bax
6 Sticle

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Descriere

Pandora Secrets Rose 0.75L

Soi struguri: 60% Fetească Neagră & 40% Cabernet Sauvignon
Treaptă calitate: DOC – CMD Cotești
Tip vin: sec
Vița de vie: 10 ani
Altitudine: 255 m
Note degustare: Prospețimea acestui vin este completată de aromele sale de fructe de pădure, zmeură și frăguțe, dar și de gustul său fresh în care detectăm fructele roșii, frăguțele. Aciditatea sa ridicată face ca aromele sale să persiste mai mult timp.
Servire, păstrare și asocieri culinare: Acest vin dacă este păstrat la temperaturi între 12-14⁰ C, poate fi servit la o temperatură de 10-12⁰ C și poate fi asociat cu toate tipurile de preparate, dar este ideal cu salate și brânzeturi
Date tehnice:  - Alcool : 12,8 % vol.
                - Aciditate : 6,2 g/l acid tartric
- Zahar rezidual : 3,9 g/l

Un vin magnific spune povestea locului, cuprinde magia strugurilor și un strop din sufletul vinificatorului. Gama SECRETS este ceea ce natura a creat mai bun la Cotești. Este povestea locului, meșteșugul facerii vinului și moștenirea noastră cea mai de preț.
Caracterirstici generale: Strugurii folosiți pentru Gama Secrets au fost atent selectionați și recoltați la maturitate deplină, atunci când concentrația aromatică atinge punctul maxim.
Selecția calitativă a strugurilor continuă până la etapa de selecție bob cu bob, obținându-se astfel un must de calitate deosebită. Fermentația mustului proaspăt obținut se face, în cazul vinurilor albe și rose, la temperaturi scăzute cuprinse între 14 și 16 grade Celsius, fapt ce favorizează păstrarea aromleor primare de strugure. Vinurile astfel obținute au parte de batonaj periodic de până la 6 luni în vase de lemn de stejar sau recipienți de inox.
În cazul obținerii vinurilor roșii, operația de fermentare se face la temperatură controlată de 24 grade Celsius, însoțită de o pre și post macerare pe boștină a mustuielii. Vinul rezultat este maturat în recipienți de inox timp de 6-8 luni, apoi în butoaie din lemn de stejar franțuzesc de 225 de litri, pentru o perioadă de alte 6-8 luni.